Ξεκίνημα για τον Ιόνιον FM

Διαβάστε πως άνοιξε το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, η νέα σεζόν για την "Πρωινή περίπολο" στον Ιόνιον FM.

 

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα, καλή βδομάδα, καλό μήνα και καλή σεζόν. Ξεκινήσαμε μελαγχολικά, έτσι όπως αρμόζει στον Σεπτέμβρη, που είναι ο μήνας που μας φρενάρει από τους έντονους καλοκαιρινούς ρυθμούς και μας επαναφέρει στην στυγνή πραγματικότητα ανοίγοντας την πόρτα του φθινοπώρου. Το φθινόπωρο (που είναι αγαπημένη μου εποχή) είναι μια περίοδος ανασύνταξης για όλους μας και κουβαλάει όλη την εμπειρία της άνοιξης και του τρελού θέρους.

Έφυγε λοιπόν το καλοκαίρι φίλοι μου, όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί και ο καιρός και εμείς, η ΠΡΩΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ επιστρέφει στα στούντιο χωρίς τα μαγιό της, αλλά με πλήρη εξάρτηση, (δεν είναι καιρός για περαιτέρω χαλάρωση άλλωστε, γιατί οι «άλλοι» δεν αστειεύονται καθόλου, όπως έδειξε και ο μεστός γεγονότων Αύγουστος που πέρασε).

Μπροστά μας ανοίγεται μια αρκετά ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη σεζόν… Σε πρώτο πλάνο βέβαια η ξέφρενη πορεία των δύστυχων Ελλήνων πολιτών προς τον γκρεμό, αλλά και η επίμονη διαστροφική στάση των ηγετών μας να θέλουν να μας δούνε να πέφτουμε, έχοντας όμως εξασφαλίσει για πάρτη τους αλεξίπτωτα!!!!

Σε επόμενα πλάνα, οι ευανάγνωστες προθέσεις για ρηλάξ των τοπικών παραγόντων που χαίρονται τα πλούτη τους σχεδιάζοντας πως θα τα ανανεώσουν (είναι και εποχές κρίσης και το χρήμα είναι περιζήτητο.)
Πενία τέχνας κατεργάζεται εξ’ άλλου και τις κατεργάζεται αριστοτεχνικά με όρους βαρύγδουπους, όπως Μ.Κ.Ο. και τα ρέστα. Το τι μπορούν να σκαρφιστούν οι σύντροφοι για να κονομήσουνε είναι αξιοθαύμαστο…

Στην καινούργια σαιζόν (αλλά και χρονιά αν το δούμε ολόσωμα), έχουμε να αντιπαλέψουμε και τις προθέσεις φίμωσής μας (για να μη ξεχνιόμαστε και ξυπνήσουμε καμιά μέρα μουγκοί, γιατί τα μικρόφωνα δεν καταλαβαίνουν από νοήματα δυστυχώς…οπότε δεν θα μας γρικάτε )

Νερό στο κρασί μας να μην ανησυχείτε ότι θα βάλουμε (είναι στάση ζωής από την ώρα που ακούστηκε το σήμα του ΙΟΝΙΟΝ FM στα ερτζιανά πριν από είκοσι τόσα χρόνια.). Ελιγμούς θα κάνουμε για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές, αλλά δεν θα είναι και πολύ λικνιστικοί γιατί μπορεί να παρεξηγηθούμε και να μας περάσετε για άλλους…., πράγμα που δεν είμαστε…

Στον αγώνα της ενημέρωσης μαζί μας και επιλεγμένες εκπομπές του συνεργαζόμενου REAL FM, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι και φέτος θα συνεχίσει την ανεξάρτητη πορεία του. Ένας σταθμός που δικαίωσε με το παραπάνω την επιλογή μας πέρυσι και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Θα συνεχίσουμε τώρα, έτσι γλυκά όπως ξεκινήσαμε προ ολίγου, συνοδεύοντας σήμερα την πρώτη εισαγωγή μας μ’ ένα τραγούδι για πολλούς αποδέκτες. Φίλους και εχθρούς….. Κι ας μην στάζει μέλι….

Περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή

ionionfm.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ