Τραγωδία το Δεκαπενταύγουστο στην Ηλεία - Νεκρός ο 25χρονος Σπύρος Γιατράς σε τροχαίο στη Πατρών - Πύργου (photos)

Μαύρος Δεκαπενταύγουστος στην Ηλεία. Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στην ΕΟ Πατρών - Πύργου κοντά στη διασταύρωση Σαβαλίων προς Γαστούνη. Περίπου στις 8.30 το πρωί το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος Σπύρος Γιατράς από τη Γαστούνη και επέβαινε ένας ακόμα 27χρονος άντρας, εκινείτο από Αμαλιάδα προς Γαστούνη όταν εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε αποστραγγιστικό αυλάκι στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρα και κόπηκε στα δύο. Χρειάστηκε η συνδρομή της Π.Υ. Αμαλιάδας για να απεγκλωβιστούν τα άτομα από το όχημα. Ο οδηγός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξέπνευσε κατά τη μετάφορά του στο Κ.Υ. Γαστούνης, εκεί που μεταφέρθηκε και ο συνοδηγός. Στη συνέχεια σοβαρά τραυματισμένος ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας.

Νεότερη ενημέρωση

Στο πένθος βυθίστηκε η περιοχής της Γαστούνης στο άγγελμα του θανάτου του 25χρονου Σπύρου Γιατρά πτυχιούχου της Φαρμακευτικής. Πρόκειται για το γιο του φαρμακοποιού και γραμματέα της ΝΕ Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Σάκη Γιατρά. Μόλις έγινε γνωστό το δυστύχημα πολλοί έσπευσαν στο σημείο να δουν τι είχε συμβεί. Διαπίστωσαν με μεγάλη λύπη τους πως εμπλεκόταν στο τροχαίο ένα δικό τους παιδί, γνωστό και αγαπητό στην πόλη της Γαστούνης. Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία και βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

troxaio savalia1

troxaio savalia2

troxaio savalia4

troxaio savalia5

troxaio savalia6

troxaio savalia8

troxaio savalia7 copy

troxaio savalia10

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ