Προφυλακιστέος ο 77χρονος δολοφόνος του Σάκη Μπελόκα

Απολογήθηκε και παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο Πύργου

Του Γιάννη Σπυρούνη

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να οδηγηθεί ο δράστης της δολοφονίας του 58χρονου Σάκη Μπελόκα, μετά την απολογία του χθες στην Ανακρίτρια Πύργου. Ο 77χρονος ανέφερε στην απολογία του όσα είχε αρχικά πει και στην κατάθεσή του κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και κρίθηκε όπως αναμενόταν προφυλακιστέος. Μόνο που θα πάρει το δρόμο για τη φυλακή, αφότου λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο Πύργου όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος από αστυνομικούς.

Ο ηλικιωμένος πέρασε περίπου στις 12 το μεσημέρι το κατώφλι της Εισαγγελέως Ηλείας και κατόπιν της Ανακρίτριας, αφού δεν πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Ο 77χρονος νοσηλευόταν από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο Πύργου, λόγω της συμπλοκής που ακολούθησε με θαμώνες του καφενείου όπου έγινε το φονικό και του τραυματισμού του, από την απόπειρα που έγινε να τον λιντσάρουν, όπου και τραυματίστηκε. Αφότου δεν δόθηκε εξιτήριο για να οδηγηθεί έτσι στην Εισαγγελέα Ηλείας, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου αποφασίστηκε να οδηγηθεί εκτάκτως και τελικά να απολογηθεί για την πράξη του.
Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας ανέφερε ενώπιον της Ανακρίτριας τα όσα είχε αναφέρει στην κατάθεσή του, όπου εστίαζε τους λόγους της πράξης του, στις οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα. Για την ακρίβεια της διαφορές που είχαν προκύψει από την συνεργασία του γιου του θύματος με τον ανιψιό του δράστη. Ο 77χρονος υποστήριξε πως όποτε ζητούσε να λυθούν οι διαφορές το θύμα τον έβριζε. Μάλιστα το ίδιο είχε συμβεί και το πρωί της Τετάρτης λίγες ώρες πριν το φονικό. Αυτό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον δράστη και τον έκανε να πάρει την καραμπίνα, να βρει που βρίσκεται το θέμα και να πάει για να τον εκτελέσει εν ψυχρώ. Ο 77χρονος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στις οικονομικές διαφορές και στα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτές όπως υποστήριξε και γενικότερα με τη διαμάχη που είχαν οι δύο πλευρές.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ