Πύργος: Άγριο φονικό - Ο δράστης γύρισε δύο φορές να αποτελειώσει το θύμα του (photos & video)

Ασύλληπτος ο δράστης του φονικού - Έρευνες από τις Αρχές εντός και εκτός Ηλείας

Το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα που συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στον Πύργο, στην οδό Ολυμπίων, πραγματικά συγκλονίζει ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Ο 48χρονος Παναγιώτης Καρακαπιλίδης, μηχανικός αυτοκινήτων έπεσε νεκρός από τις έξι μαχαιριές που του κατάφερε πισώπλατα ο 48χρονος γείτονάς του Γ.Ψ. Ο δράστης μετά το πρώτο χτύπημα επίμεινε με απίστευτο μίσος να αποτελειώσει το θύμα του, ενώ αυτό ψυχορραγούσε στην άσφαλτο.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 3.30 το μεσημέρι. Ο Πάνος Καρακαπιλίδης επέστρεφε ευδιάθετος από τη δουλειά στο σπίτι του. Στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από κατάστημα χρωμάτων και ειδών κιγκαλερίας και κρατώντας μια νάιλον σακούλα με το ψωμί και τα τσιγάρα του προχώρησε προς το σπίτι του που βρίσκεται στη γωνία. Εκείνη την ώρα από το ακριβώς απέναντι ισόγειο σπίτι, βγήκε ο δράστης που φάνηκε να τον περίμενε. Κρατώντας ένα μαχαίρι και χωρίς να του πει καμία κουβέντα, αλλά ούτε να τον αντιληφθεί για τις διαθέσεις του το θύμα, πλησίασε γρήγορα και πισώπλατα τον μαχαίρωσε δύο φορές. Ο Πάνος, έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος. Ο δράστης τότε γονάτισε και τον έπληξε ακόμα δύο φορές πάλι στην πλάτη. Σηκώθηκε και έκανε δύο τρία βήματα μπροστά για να φύγει. Όμως επέστρεψε και πάλι και του κάρφωσε άλλες δυο φορές το μαχαίρι στην πλάτη. Στη συνέχεια γύρισε στο σπίτι του πήρε μια βαλίτσα με πράγματα, μπήκε στο αυτοκίνητό του ένα κόκκινο Seat Ibiza και τράπηκε σε φυγή.

Το φονικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια καταστηματαρχών και κατοίκων της περιοχής. Είδαν και περιέγραψαν στους αστυνομικούς μια προς μια τις κινήσεις του δράστη. Μόλις αυτός απομακρύνθηκε κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Οι διασώστες έκαναν ότι μπορούσαν για να μεταφέρουν γρήγορα τον Καρακαπιλίδη στο νοσοκομείο, όπου στην ανάνηψη οι γιατροί “έπεσαν πάνω” του σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον σώσουν. Όμως οι έξι μαχαιριές είχαν πλήξει ζωτικά του όργανα και η μάχη ήταν άνιση. Ο Πάνος κατέληξε…

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες το σκηνικό του εγκλήματος δεν χωρά αμφισβήτησης. Έχουν συλλέξει ως στοιχείο της δικογραφίας βιντεοσκοπικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο σημείο και γνωρίζουν πολύ καλά κάθε κίνηση που έκανε ο δράστης, από την ώρα που βγήκε από το σπίτι του έως την ώρα που έφυγε από το σημείο.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου δολοφόνου, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι δεν βρέθηκαν στοιχεία παρά μόνο η θήκη από το μαχαίρι. Η μητέρα του δράστη εμφανώς σοκαρισμένη δεν μπορεί να δώσει καμία πληροφορία στους αστυνομικούς, ούτε και η αδερφή του.

Ο Παναγιώτης Καρακαπιλίδης ήταν πατέρας τριών παιδιών και αδερφός γνωστού επιχειρηματία της πόλης. Εργαζόταν από μικρή ηλικία ως μηχανικός αυτοκινήτων σε διάφορες επιχειρήσεις του κλάδου και ήταν αρκετά γνωστός στον Πύργο. Οι Αρχές αναζητούν το κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας του, από τον συνομήλικο γείτονά του. Ένα μυστήριο που πιθανότατα θα λυθεί με τη σύλληψη του δράστη. Μάλιστα μιλώντας με τον αδερφό και άλλα συγγενικά του πρόσωπα δεν προέκυψε να είχε κάποια διαμάχη ή γενικότερα προηγούμενα με τον γείτονα του που τον σκότωσε.

Απο την ώρα του εγκλήματος έως και σήμερα το πρωί παρά τις έρευνες που έγιναν σε πολλά σημεία και με πολλές δυνάμεις ο δράστης δεν εντοπίστηκε. Οι Αρχές και των όμορων νομών ενημερώθηκαν για το έγκλημα και έχουν στηθεί μπλόκα σε κομβικά σημεία για τον εντοπισμό του κατά την πιθανή προσπάθεια απομάκρυνσής του από την Ηλεία.

Διαβάστε ακόμα: Πύργος: Έγκλημα στην οδό Ολυμπίων - Tον έσφαξε με έξι μαχαιριές (photos & video)

egklima2

egklima3

egklima4

egklima5

egklima6

egklima7

Πηγή

ilialive.gr

Video

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ