Πύργος: Αιματηρή συμπλοκή Ελλήνων και αλλοδαπών στο κέντρο της πόλης (video HD)

Ένας Έλληνας τραυματίστηκε πριν από λίγο σε συμπλοκή στο κέντρο της πόλης του Πύργου σε απόσταση εκατό μέτρων από το δικαστικό μέγαρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δράστες

της επίθεσης είναι δύο αλλοδαποί, που χτύπησαν δύο έλληνες. Όλα συνέβησαν περίπου στις 8,30 το βράδυ, όταν οι δύο Έλληνες βρίσκονταν σε καφετέρια και έφτασαν εκεί οι δύο αλλοδαποί. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες, οι δύο δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν τα δύο παλικάρια με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο να τραυματιστεί. Λίγη ώρα αργότερα αιμόφυρτο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου.

Στο σημείο άμεσα έφτασαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ, αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος. Αρκετοί πολίτες που αντιλήφθηκαν το συμβάν έσπευσαν για βοήθεια όμως οι δράστες μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Νεότερη ενημέρωση 15:40

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ένας υπήκοος Ρουμανίας, με βάση τα καταγγελλόμενα, μπήκε σε καφετέρια στην οδό Μπιζανίου - προφανώς σε κατάσταση μέθης - και ζήτησε να τον σερβίρουν. Ο υπεύθυνος εκείνη την ώρα του ζήτησε να φύγει και ο Ρουμάνος τον απείλησε πως θα επιστρέψει.

Μόνο που επειδή ο υπεύθυνος ήταν μεγαλόσωμος, ο Ρουμάνος επέστρεψε σύμφωνα με τις πληροφορίες με τέσσερις ομοεθνείς του, που επιτέθηκαν στον υπεύθυνο και ακόμα έναν νεαρό. Πέφτοντας στο έδαφος ο υπεύθυνος χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ την ίδια ώρα οι Ρουμάνοι έφευγαν με αυτοκίνητο, του οποίου τον αριθμό κράτησαν οι θαμώνες της καφετέριας.

Στον έλεγχο που έκανε η Αστυνομία φάνηκε πως το αυτοκίνητο ανήκει σε μια υπήκοο Ρουμανίας, η οποία και προσήχθη για να δώσει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.

Πηγή

ilialive.gr

Video

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ