Πύργος: 62χρονος πέθανε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα - "Πήγε σκαστός" δηλώνει συγγενής του - Νέα έκβαση με εμπλοκή δύο ΡΟΜΑ στην υπόθεση (Νεότερη ενημέρωση 22:05) (video)

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου στις τρεις το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου. Γνωστός Πυργιώτης υπέστη καρδιακό επεισόδιο και απεβίωσε
την ώρα που περνούσε την πόρτα για να προβεί σε καταγγελία σχετικά με προσωπική του υπόθεση. Ο θάνατός τους διαπιστώθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος άνδρας που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν 62 ετών, ήταν γνωστός «μάστορας» στην περιοχή αφού με τα μηχανήματα του εργαζόταν σε «δύσκολες» αποστολές. Γνωστός στους περισσότερους με το παρατσούκλι του ο 62χρονος σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε με το αυτοκίνητό του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας μετά από επεισόδιο που φέρεται να είχε με σκηνίτες ΡΟΜΑ που του πέταξαν πέτρες στη διασταύρωση Φιλοθέης.

Έχοντας τα τελευταία χρόνια αρκετές διαμάχες με τους ΡΟΜΑ που όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, είχαν καταπατήσει ιδιοκτησία του και είχαν κατασκηνώσει εκεί, κινήθηκε γρήγορα για την Αστυνομία.

Μόλις πέρασε την είσοδο της Διεύθυνσης στο ισόγειο, κατέρρευσε στο δάπεδο. Έσπευσαν σε βοήθεια οι αστυνομικοί που τον είδαν αμέσως και άρχισαν μαλάξεις για να τον επαναφέρουν. Το κατάφεραν στιγμιαία όμως στη συνέχεια φαίνεται πως η καρδιά του δεν άντεξε.

Πολύ γρήγορα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο και συνοδεία των δικυκλιστών της ΔΙ.ΑΣ., όμως ήταν ήδη αργά για αυτόν.

Τα στοιχεία του θανόντος βρίσκονται στη διάθεση του ilialive.gr και δεν δημοσιεύονται έως ότου ενημερωθούν οι συγγενείς του.

Νεότερη ενημέρωση 18:53

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος γνωστός στον Πύργο με το προσωνύμιο "Κουτάλας" έφυγε από τη ζωή με το περιστατικό που περιγράψαμε παραπάνω. Ο ξάδερφός του Νίκος Ζάβος μιλώντας στο ilialive.gr δήλωσε πως ο 62χρονος "πήγε σκαστός" μετά απο διαμάχη που είχε με σκηνίτες ΡΟΜΑ.

Στη δήλωσή του περιέγραψε πως ο Νίκος που πέρα απο μηχανικός και ιδιοκτήτης μεγάλου γερανού στον Πύργο, ήταν και επαγγελματίας ψαράς "είχε τα παραγάδια του στο λυόμενο που μένει στη διασταύρωση Φιλοθέης και όταν γύρισε το μεσημέρι σπίτι, βρήκε τα παραγάδια πεταμένα και τις λεκάνες που τα είχε μέσα να λείπουν.

Πήγε δίπλα στους ΡΟΜΑ που έχουν καταπατήσει το οικόπεδό του και έχουν στήσει σκηνή και ρώτησε γιατί του πήραν τις λεκάνες τις οποίες τις βρήκε εκεί. Στην ερώτηση του "γιατί με κλέβετε συνέχεια" του απάντησε μια τσιγγάνα "και εμάς μας κλέβουν. Τότε αγανάκτησε και πήγε στην Αστυνομία και συνέβη αυτό που συνέβη. Ο Νίκος δεν πήγε απο καρδιά "έσκασε" από το κακό του".

Ο κ. Ζάβος έβαλε κατά των τοπικών αρχών κατηγορώντας πως δεν κάνουν τίποτα λόγω των ψήφων που έχουν ανάγκη στις εκλογές, λέγοντας πως δεν έχει κάτι με τους τσιγγάνους, αλλά με τις Αρχές που δεν κάνουν τίποτα και αφήνουν διαρκώς το πρόβλημα να διογκώνεται.

"Είναι εφτά χρόνια η ιστορία αυτή με τον ξάδερφό μου, συνέχεια τον έκλεβαν. Και πράγματα και εξοπλισμό, οτιδήποτε" ανέφερε ο κ. Ζάβος μεταξύ άλλων...

Νεότερη ενημέρωση 22:05

Δυο σκηνίτες ΡΟΜΑ έχουν συλληφθεί και κρατούνται και με εντολή του Εισαγγελέα Ηλείας για την υπόθεση του θανάτου του 62χρονου Νίκου Παναγιωτόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση παίρνει πλέον άλλη τροπή, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες πως πριν προσπαθήσει να πάει στην Αστυνομία το θύμα, είχε διαπληκτιστεί έντονα με σκηνίτες ΡΟΜΑ που τα τελευταία χρόνια αυθαίρεται καταπατούν το οικόπεδό του και κατασκηνώνουν, ενώ πολύ συχνά του αφαιρούσαν αντικείμενα απο το λυόμενο που διατηρούσε εκεί, δίπλα στη διασταύρωση Φιλοθέης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιοι ΡΟΜΑ τον χτύπησαν, στο επεισόδιο μεταξύ τους. Προφανώς ο 62χρονος δεν άντεξε την πίεση και την ένταση της στιγμής. Μέχρι να φτάσει στο Αστυνομικό Τμήμα είχε ξεκινήσει η "αντίστροφή μέτρηση" σε μια κατάσταση που τον οδήγησε στο θάνατο. Για αυτό το λόγο κιόλας οι δύο ΡΟΜΑ κρατούνται με την κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Με βάση τις ίδιες πηγές ένας διερχόμενος είδε τι συνέβη εκείνη την ώρα και έσπευσε να βοηθήσει τον 62χρονο που έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού από τους ΡΟΜΑ.

Με το Νίκο Παναγιωτόπουλο είχαμε δημοσιογραφικά καλύψει τόσο το επεισόδιο που είχε συμβεί πριν απο μερικούς μήνες όταν προσπαθώντας να αμυνθεί σε μια επίθεση των σκηνιτών ΡΟΜΑ είχε εκπυρσοκροτήσει το όπλο του και είχε τραυματίσει έναν ΡΟΜΑ και αργότερα όταν οι επιθέσεις συνεχίστηκαν ρημάζοντας την περιουσία του μέσα στο δικό του οικόπεδο.

Πηγή

ilialive.gr

Video

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ