Πύργος: Δραπέτευσε ο διαβόητος 29χρονος ΡΟΜΑ μέσα από το Δικαστικό Μέγαρο (Νεότερη ενημερώση 20:15 & video από τις έρευνες)

Πριν από λίγα λεπτά δραπέτευσε μέσα από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, ο διαβόητος ΡΟΜΑ που εμπλέκεται σε σωρεία κακουργηματικών πράξεων. Κινητοποίηση των Αρχών στην Ηλεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Νεότερη ενημέρωση 14:11

Ο 29χρονος ΡΟΜΑ που εμπλέκεται σε μια υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά ομόφυλών του, στον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ. και σε υπόθεση εκβιασμού καταστηματάρχη στον Πύργο, μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, επρόκειτο να οδηγηθεί στον Ανακριτή όπου είχε παραπεμφθεί από τον Εισαγγελέα Ηλείας, προκειμένου να απολογηθεί για την τελευταία πράξη του. Είκοσι λεπτά πριν από τις δύο το μεσημέρι, βγήκε από τον Ανακριτή συνοδεία αστυνομικών.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ ανεπίσημα έχουν ακουστεί αρκετά, ο 29χρονος άρχισε να τρέχει και να φεύγει από το Δικαστικό Μέγαρο. Έξω από το κτίριο στα σκαλιά και στα παρτέρια, δεκάδες ομόφυλοί του βρίσκονταν συγκεντρωμένοι και εκτιμάται πως κάποιος από αυτούς τον βοήθησε να διαφύγει.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη και να τον συλλάβουν εκ νέου.

Νεότερη ενημέρωση 16:00

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ilialive.gr, ο διαβόητος ΡΟΜΑ που φέρει το προσωνύμιο «Πάσσαρης», βγήκε από το γραφείο του Ανακριτή, χωρίς χειροπέδες αλλά συνοδευόμενος από αστυνομικούς, έτρεξε στους διαδρόμους των δικαστηρίων και βγήκε από την πλαϊνή πόρτα. Πήδηξε με μιας από την σκάλα και έτρεξε προς την πλευρά της Αγίας Κυριακής. Σε κάποια στενά πιο κάτω, φαίνεται πως τον περίμενε συγγενικό του πρόσωπο με το αυτοκίνητο του 29χρονου, το ασημί Opel Astra Cabrio.

Στο ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύθηκε στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ερεύνησαν όλους τους καταυλισμούς ΡΟΜΑ γύρω από τον Πύργο και τελικά εντόπισαν το αυτοκίνητο του δράστη παρατημένο μέσα σε αμπέλι, κοντά στον καταυλισμό Λαστεϊκων.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του δραπέτη.

Νεότερη ενημέρωση 17:00

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 29χρονου δραπέτη, που εκτιμάται ότι μπορεί να βρίσκεται ακόμα στην περιοχή του Πύργου. Στο μεταξύ από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μαρτζάκλη, διατάχθηκε ΕΔΕ για το περιστατικό.

Νεότερη ενημέρωση 20:15

Περίπου στις εφτά το απόγευμα εντοπίστηκε ο δραπέτης στην περιοχή του Βουνάργου, μέσα σε καταυλισμό ΡΟΜΑ. Καταδιώχθηκε από πεζούς αστυνομικούς και "μπλοκαρίστηκε" μέσα σε εγκαταστάσεις φυτωρίων, μεγάλης έκτασης στην ίδια περιοχή. Αυτή τη στιγμή διεξάγονται έρευνες μέσα σε αυτή την έκταση.

Στο ilialive.gr παρακολουθούμε την εξέλιξη της υπόθεσης και θα σας ενημερώσουμε για τα νεότερα

Πηγή

ilialive.gr

Video

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ