Πύργος: Μετά τη Zωή "έφυγε" και ο Χάρης

Θλίψη για το θάνατο του 18χρονου Χάρη Λιάβα – Είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στη Βαρβάσαινα

Του Γιάννη Σπυρούνη

Η Ζωή Θανάσουλα μια μέρα πριν τα 22α γενέθλιά της, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο. Ο 18χρονος Χάρης Λιάβας μια μέρα μετά τη γιορτή του, έχασε τη μάχη, που έδινε σοβαρά τραυματισμένος στο ίδιο τροχαίο. Τα δύο φιλαράκια, θα ανταμώσουν, στους ουρανούς και να είναι πια αχώριστοι. Μια φιλία που η μοίρα ήθελε να συνεχιστεί.

Ο Χάρης άφησε το πρωί της Πέμπτης την τελευταία του πνοή νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, όπου παρέμενε από την περασμένη Πέμπτη, τα ξημερώματα της ημέρας που συνέβη το τροχαίο. Ο Χάρης είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά και οι γιατροί δεν του έδιναν ελπίδες. Η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη και τελικά κατέληξε. Ο 18χρονος Χάρης, μαζί με την 22χρονη Ζωή και έναν ακόμα 20χρονο φίλο τους, επέβαιναν σε ένα δίκυκλο μηχανάκι, όπου στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου κατευθύνονταν από τον Πύργο προς τη Βαρβάσαινα στο σπίτι του Χάρη. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και τα παιδιά έπεσαν πάνω σε κολώνες στο πρανές της οδού. Για τη Ζωή ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Ο Χάρης τραυματίστηκε πολύ σοβαρά αφού από την πρόσκρουση του σώματός του στην κολώνα το κράνος που φορούσε διαλύθηκε. Ο ίδιος υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου λόγω της έκτασης οι γιατροί δεν άφηναν πολλά περιθώρια στους γονείς και τους συγγενείς τους. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και μαζί της «έφυγε» και ο Χάρης, αφού η καρδιά του έπαψε να χτυπά χθες το πρωί. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαρβάσαινας. Εκεί που θα τον αποχαιρετίσουν οι γονείς, τα δύο αδέρφια του, οι συγγενείς και οι φίλοι του.

Στο προφίλ των δύο παιδιών στο Facebook ο θρήνος που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη συνεχίζεται... Αυτή τη φορά για τον Χάρη που δεν τα κατάφερε παρά τις ευχές όλων... Ένα νέο παιδί έφυγε, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων του συγκεκριμένου δυστυχήματος σε δύο.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία το ξημέρωμα στη Βαρβάσαινα - Νεκρή 22χρονη σε τροχαίο - χαροπαλεύει 18χρονος (photos & video)

xaris

xaris zoi

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών