Πύργος: Συνελήφθη στο Λαμπέτι ο "Πάσσαρης" - Καρέ - καρέ η επιχείρηση

Μέσα σε 48 ώρες από την απόδρασή του, κατάφεραν οι Αρχές στην Ηλεία να συλλάβουν τον 29χρονου ΡΟΜΑ, που δραπέτευσε την ώρα που έβγαινε από το γραφείο της Ανακρίτριας

στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, την περασμένη Παρασκευή. Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου με τη συνδρομή αστυνομικών και από άλλες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη μέσα σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στο Λαμπέτι, περιοχή που ουσιαστικά αποτελεί προάστιο του Πύργου, αργά το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως είχαμε γράψει και το βράδυ της Παρασκευής για τους αστυνομικούς στην Ηλεία, ήταν ζήτημα τιμής η σύλληψη του δραπέτη, άμεσα για να οδηγηθεί και πάλι ενώπιων της Δικαιοσύνης, όπως και έγινε.

Το ilialive.gr μόλις ο δραπέτης μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και αφού είχε ολοκληρωθεί η επιχείρηση των Αρχών, μετέδωσε πρώτο την είδηση της σύλληψης στις 16:52. Λίγα λεπτά αργότερα με νεότερη ενημέρωση στις 17:35 οι αναγνώστες μας είχαν την ευκαιρία να μάθουν τις πρώτες λεπτομέρειες από την επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, που πραγματοποιήθηκε σε Ηλεία και Αχαΐα.

Διαβάστε το ιστορικό των αναρτήσεων για τη σύλληψη του δραπέτη.

Αρχική ανάρτηση 16:52
Μεγάλη η κινητοποίηση αυτή την ώρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας στο Λαμπέτι. Πριν από λίγα λεπτά εντοπίστηκε και συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr,
ο διαβόητος 29χρονος ΡΟΜΑ, που δραπέτευσε το μεσημέρι της Παρασκευής από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου.

Νεότερη ενημέρωση 17:35
Μετά τις άκαρπες έρευνες στο φυτώριο του Βουνάργου, οι Αρχές προσπάθησαν να δημιουργήσουν εκ νέου συνθήκες για να συλληφθεί ο 29χρονος δραπέτης. Έτσι οι παρακολουθήσεις έγιναν διακριτικές και το βράδυ του Σαββάτου ισχυρή ομάδα απαρτιζόμενη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και άλλες υπηρεσίες της ΑΔ Ηλείας, έφτασε στα Σαγέϊκα Αχαΐας, όπου διαμένει σε τοπικό καταυλισμό συγγενικό πρόσωπο του δράστη.

Τον εντόπισαν εκεί αλλά οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες για τη σύλληψη.
Συνέχισαν να τον παρακολουθούν και το μεσημέρι της Κυριακής επέστρεψε στον Πύργο και στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Λαμπέτι. Εκεί μετά από συντονισμένες ενέργειες, η ίδια ομάδα αστυνομικών εισέβαλε στον καταυλισμό και συνέλαβε τον 29χρονο.

Ο δράστης προσπάθησε να αντιδράσει και να διαφύγει, όμως βρέθηκε περικυκλωμένος και δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά. Η σύλληψη του δραπέτη μέσα σε 48 ώρες από την φυγή του θεωρείται σημαντική επιτυχία για τις τοπικές αρχές της Ηλείας, που χειρίστηκαν με τη δέουσα σοβαρότητα την υπόθεση.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών