Πύργος: Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ.

 

Ένας 35χρονος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας τραυματίστηκε σοβαρά λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Σπιάντζα, κατά τη διάρκεια περιπολίας και μετάβασης σε περιστατικό που είχε κληθεί. Το ατύχημα συνέβη στις 12.45 τα μεσάνυχτα, λίγο πριν λήξει η βάρδια της ΔΙ.ΑΣ. Δύο αστυνομικοί περιπολούσαν με τις μηχανές τους και κατευθύνονταν προς τη Σπιάντζα. Μπροστά τους και σε απόσταση είδαν ένα αυτοκίνητο που φάνηκε ότι μόλις αντιλήφθηκε τους δικυκλιστές με τους μπλε φάρους σε λειτουργία, έκανε αναστροφή γρήγορα στη μέση του δρόμου και απομακρύνθηκε με επιτάχυνση.

 

troxaio dias1

Ο ένας δικυκλιστής έφυγε πρώτος και ακολούθησε και ο 35χρονος. Στη μεγάλη στροφή του Ενωσιακού γηπέδου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 35χρονος αστυνομικός εξετράπη με τη μηχανή του της πορείας του και ανετράπη στο πρανές της οδού, περίπου τρία με τέσσερα μέτρα από το ύψος του δρόμου. Ένας κάτοικος της περιοχής ακριβώς απέναντι, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και ενημέρωσε το «100», χωρίς να γνωρίζει πως πρόκειται για αστυνομικό. Παράλληλα αντιλήφθηκε το περιστατικό και ο δεύτερος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. που επέστρεψε πίσω, εκεί που είχε πέσει ο συνάδελφός και φίλος του.  Σοκαρίστηκε όταν τον αντίκρισε να κείτεται τραυματισμένος στο χαντάκι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια συναδέλφους αστυνομικούς.


troxaio dias2

Το κέντρο της ΑΔ Ηλείας κάλεσε το ΕΚΑΒ που δεν είχε διαθέσιμο ασθενοφόρο στον Πύργο και μετέβη στο περιστατικό από την Αμαλιάδα. Στο σημείο έφτασαν άμεσα όλοι οι αστυνομικοί που βρίσκονταν σε περιπολία εκείνη την ώρα από διάφορες υπηρεσίες για να βρεθούν στο πλευρό του συναδέλφου τους. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο 35χρονος αστυνομικός έχει τραυματιστεί σοβαρά, έχοντας πολλαπλά τραύματα και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση που ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη ΜΕΘ Πύργου και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του. Στο πλευρό του για πολλές ώρες έχουν παραμείνει πολλοί συνάδελφοί του, ακόμα και εκτός υπηρεσίας που μόλις πληροφορήθηκαν το περιστατικό έσπευσαν στο νοσοκομείο να του συμπαρασταθούν.

troxaio dias3

Πρώτη ανάρτηση: 08:20 27/7

Τελευταία ενημέρωση: 08:31 28/07

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών