Πύργος: Στο παρά πέντε πρωτοχρονιάτικη τραγωδία στο Χειμαδιό

"Δεν κατάλαβα τι έγινε, καθάριζα το όπλο και ξαφνικά εκπυρσοκρότησε". Αυτά φέρεται να είπε ο 21χρονος που βίωσε έναν εφιάλτη, όταν ενώ καθάριζε το όπλο του μέσα στην

αποθήκη του σπιτιού τους, αυτό εκπυρσοκρότησε πετυχαίνοντας τα σκάγια τη μητέρα του. Ήταν το χρονικό μιας παρολίγο οικογενειακής τραγωδίας, στο Χειμαδιό του Πύργου Ηλείας. Το όπλο εκπυρσοκρότησε απο κοντινή απόσταση και η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι, πολύ κοντά στην μηριαία αρτηρία. Αν η απόσταση ήταν μεγαλύτερη οι ειδικοί λένε πως τα πράγματα θα ήταν χειρότερα.

Αμέσως ο 21χρονος γιος συγκλονισμένος έσπευσε να πάρει αγκαλιά τη μητέρα του που προσπάθησε να τον καθησυχάσει πως δεν της έχει συμβεί κάτι σοβαρό, καταλαβαίνοντας πως όλα ήταν μια άτυχη στιγμή. Τα μέλη της οικογένειας πήραν χωρίς καθυστέρηση τη γυναίκα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Πύργου και από εκεί διακομίστηκε στο Γ.Ν. Αμαλιάδας, που εφημέρευε.

Η γυναίκα νοσηλεύεται μετά από χειρουργική επέμβαση εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Οι αρχικές αναρτήσεις 17:31

Μια γυναίκα από χωριό του Πύργου έχει μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Πύργου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δεχθεί πυροβολισμό στο σπίτι της.

Νεότερη ενημέρωση 17:46

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για το περιστατικό, όμως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ατύχημα με κυνηγετικό όπλο, ενώ ελέγχονται οι πληροφορίες ως προς την σοβαρότητα του τραυματισμού της γυναίκας.

Οι Αρχές που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, σε κάθε περίπτωση ερευνούν την υπόθεση.

Νεότερη ενημέρωση 18:04

Στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, μεταφέρθηκε η τραυματισμένη γυναίκα. Επιβεβαιώνονται οι αρχικές πληροφορίες πως επρόκειτο για ατύχημα μέσα στο σπίτι της, όπου πιθανότατα το όπλο που καθάριζε συγγενικό της πρόσωπο εκπυρσοκρότησε.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών