Σαβάλια: Ένοπλη ληστεία με ένα τραυματία σε βενζινάδικο (Νεότερη ενημέρωση)

Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε ελαφρά από πυροβολισμό σε ληστεία που έγινε πριν από λίγη ώρα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο τμήμα ανάμεσα στα Σαβάλια και τη Γαστούνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο επιτόπιο ρεπορτάζ του ilialive.gr, οι δύο ληστές φαίνεται πως ήξεραν πολλά για τον τρόπο λειτουργίας και τις καθημερινές συνήθειες δύο πρατηρίων που ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη στην Αμαλιάδα και στα Σαβάλια.
Έτσι περίπου στις έντεκα έστησαν καρτέρι στο δεύτερο πρατήριο, περιμένοντας να έλθει η γυναίκα  υπάλληλος του πρώτου, που θα παρέδιδε και τις εισπράξεις στον ιδιοκτήτη.

Μόλις αυτή βγήκε από το αυτοκίνητο, ένας άνδρας με κουκούλα στο κεφάλι μιλώντας σπαστά ελληνικά και κρατώντας πιστόλι, της όρμησε και της φώναξε «τα λεφτά, τα λεφτά». Η κοπέλα σάστισε όταν ο ληστής πυροβόλησε προς το πρατήριο υγρών καυσίμων. Της άρπαξε τα χρήματα, περίπου 7.000 με 8.000 ευρώ, μπήκε στο αυτοκίνητό της και έφυγε, ενώ παράλληλα έφυγε σύμφωνα με πληροφορίες και ο συνεργός του.

Με βάση τις ίδιες πηγές, ο ιδιοκτήτης που βρισκόταν στο εσωτερικό του γραφείου του πρατηρίου, βλέποντας τον ληστή να κρατά όπλο, έπεσε στο έδαφος. Στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, όταν η σφαίρα από τον πυροβολισμό τον πέτυχε στο πόδι, γδέρνοντας ουσιαστικά το δέρμα του, προκαλώντας έναν επιπόλαιο τραυματισμό. Αυτή την ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» τη γύρω περιοχή, για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ διενεργείται προανάκριση στο χώρο του πρατηρίου.

Νεότερη ενημέρωση 00:28

Βρέθηκε πριν απο λίγα λεπτά το όχημα που έκλεψε ο ένας ληστής από την υπάλληλο του πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην περιοχή της Γαστούνης και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο δραστών, με τους άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας και αστυνομικούς από άλλες υπηρεσίες.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ