Σοκ στον Πύργο: 32χρονος κεραυνοβολήθηκε από 20.000 Volt - Παρολίγο τραγωδία σε κολώνα της ΔΕΗ (Νεότερη ενημέρωση 13:29) - Δείτε το video της διάσωσης

Η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών έσωσαν τη ζωή ενός νεαρού άνδρα που ανέβηκε σε κολώνα της ΔΕΗ για να βάλει ένα φανάρι δημοτικού φωτισμού. Ο νεαρός βρέθηκε από

περίοικους κρεμασμένος από την κολώνα, να προσπαθεί να κρατηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φέρεται να «χτυπήθηκε» από το ηλεκτρικό ρεύμα στιγμιαία, τόσο όσο να χάσει τις αισθήσεις του.Το ατύχημα έγινε στην περιοχή του Βουνάργου στο δήμο Πύργου, κοντά στην εθνική οδό στις δέκα το πρωί. 

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου που έσπευσε στο σημείο με κλιμακοφόρο όχημα που κατέβασε το νεαρό άντρα από την κολώνα και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν εξετάσεις και εκτιμήσεις για την κατάσταση του.

Μέχρι ώρας δεν έχει γίνει κάποιο άλλο στοιχείο γνωστό. Το ilialive.gr βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο και κατέγραψε τις αγωνιώδεις προσπάθειες διάσωσης, τις οποίες παρουσιάζει στο σχετικό βίντεο.

Νεότερη ενημέρωση 13:29

Ο 32χρονος νεαρός που περίπου στις δέκα το πρωί, βρισκόταν σε κολώνα της ΔΕΗ,  «κεραυνοβολήθηκε» από 20.000  Volt, όταν ακούμπησε πάνω του ηλεκτροφόρο καλώδιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ilialive.gr αυτό του προκάλεσε εγκαύματα πρώτου βαθμού στο αριστερό χέρι, το δεξί πόδι και στο στήθος.

Ο 32χρονος είναι πυροσβέστης που υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου. Πριν καταταγεί στο Σώμα, εργαζόταν μαζί με συγγενείς του σε εργολαβίες της ΔΕΗ. Οι συνάδελφοι του κάνουν λόγο για φιλότιμο άνθρωπο, που γνωρίζοντας το αντικείμενο πήγε να κάνει μια εξυπηρέτηση και να κρεμάσει ένα φανάρι στην κολώνα.

Όμως αυτό λίγο έλλειψε να αποβεί μοιραίο για τον ίδιο, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πύργου, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Παρότι έχει γίνει ειδική επεξεργασία, ίσως για κάποιους οι σκηνές να είναι σοκαριστικές. Για αυτό οπωσδήποτε απομακρύνεται - αν υπάρχουν - τα παιδιά από την οθόνη.

Πηγή

ilialive.gr

Video

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ