Στα ίχνη σπείρας διαρρηκτών η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου - Προσαγωγές και συλλήψεις (Νεότερη ενημέρωση 10:40 - 3/10)

Επιχείρηση με την παρουσία Εισαγγελέα στήθηκε το πρωί από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, σε κεντρικό σημείο της πόλης, για έλεγχο μετά από πληροφορίες

που αφορούσαν σε ύποπτο άτομο για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Έτσι λίγο πριν από τις δώδεκα το μεσημέρι οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι αλλοδαπής – υπηκόου Αλβανίας και όπως φαίνεται οι πληροφορίες που είχαν επιβεβαιώθηκαν. Εκεί βρέθηκα τρεις φορητοί υπολογιστές, από τους οποίους ο ένας εξακριβώθηκε πως πρόκειται για αντικείμενο που εκλάπη πριν από λίγες ημέρες από διαμέρισμα που διέρρηξαν άγνωστοι με τη μέθοδο της θραύσης του αφαλού.

Κατά την προανακριτική διαδικασία, τα στοιχεία που προέκυψαν οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας σε δεύτερη νομότυπη έρευνα σε άλλο σπίτι, επίσης σε κεντρικό σημείο του Πύργου. Ο 25χρονος έλληνας που διέμενε εκεί βρέθηκε να κατέχει ένα ακόμα κλεμμένο λαπτοπ, καθώς επίσης έναν κόφτη και ένα πιστόλι που με αμπούλα πεπιεσμένου αέρα εκτοξεύει μεταλλικά σφαιρίδια.

Οι Αρχές εξετάζουν την εμπλοκή της γυναίκας και του άντρα καθώς και άλλων ατόμων σε υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων στον Πύργο. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ ο άντρας κρατείται λόγω της οπλοκατοχής.

Νεότερη ενημέρωση 10:40 - 3/10

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 25χρονος μαζί με έναν 30χρονο φέρονται να έχουν μπει στο σπίτι του και να έχουν αφαιρέσει ακόμα χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ, στο χρονικό διάστημα από τις 15 έως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Στις 24 Σεπτεμβρίου σε δύο διαρρήξεις διαμερισμάτων πάλι στον Πύργο, από το ένα φέρονται να πήραν το ποσό των 60 ευρώ και από το δεύτερο μετά από εξερεύνηση τίποτα. Στις 28 Σεπτεμβρίου σε δύο περιπτώσεις διάρρηξης διαμερισμάτων πήραν 150 ευρώ και χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας από το ένα και από το άλλο το ποσό των 250 ευρώ.

Οι δράστες φέρονται να γνώριζαν που «χτυπούσαν», αποφεύγοντας τις «τυφλές» κινήσεις, έχοντας πληροφορηθεί ακόμα και το αν απουσιάζουν και για πόσο τα θύματά τους, κάτι που τους βοηθούσε σημαντικά στο να δράσουν ανενόχλητοι.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών