Στυγερή δολοφονία στην Κάστα Κατακόλου: Χρήστης ναρκωτικών σκότωσε τη μάνα του - Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ( 2o video HD & ηχητικό ντοκουμέντο)

Την ίδια του τη μάνα σκότωσε με τη χρήση κυνηγετικού όπλου ένας 35χρονος χρήστης ναρκωτικών ουσιών μέσα στο σπίτι τους, λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στην περιοχή Κάστα Κατακόλου,

πίσω απο το παλιό εργοστάσιο της Κεράμικα. Άμεσα μόλις τα συγγενικά του πρόσωπα ειδοποίησαν την Αστυνομία, οργανώθηκε επιχείρηση, ώστε ο δράστης που βρισκόταν σε ανεξέλεγκτη κατάσταση, να αφοπλιστεί (η αρχική πληροφόρηση ανέφερε πως ήταν οπλισμένος) και να συλληφθεί.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε περίπου στις εφτά, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και το όπλο που χρησιμοποίησε. Ενώ έλεγε πως το είχε στα χέρια του, το είχε κρύψει σε μικρό κανάλι δίπλα στο σπίτι του. Την ώρα που οι αστυνομικοί είχαν  κρυφτεί στο σκοτάδι και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να δράσουν, ο δράστης όσο συνομιλούσε με την αδερφή που βρισκόταν σε απόσταση και έλεγε "ποιος θα πιστέψει ότι ήταν ατύχημα" απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Τα παραπάνω μαζί με πολλές άλλες στιγμές της επιχείρησης έχει καταγράψει η κάμερα του ilialive.gr. Η συντονισμένη επιχείρηση της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ, μαζί με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου στέφθηκε με επιτυχία αφού κατάφεραν να συλλάβουν το δράστη χωρίς άλλες συνέπειες. Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι ήταν τραγική και μάλιστα έλεγαν πως θυμίζει ταινία θρίλερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr, ο δράστης βρισκόταν στο σπίτι από νωρίς. Αιτία για να φτάσει στο κακό ήταν ένας διαπληκτισμός που είχε με την 56χρονη μητέρα του σχετικά με τη φροντίδα της ηλικιωμένης θείας της. Ζητούσε να την βάλουν σε ίδρυμα για να μην τους «κουράζει».

Ο διαπληκτισμός ξεκίνησε από το δωμάτιο που βρισκόταν η θεία και συνεχίστηκε στο διάδρομο. Εκεί ο 35χρονος άρπαξε την κυνηγετική καραμπίνα που είχε στο σπίτι και χωρίς να διστάσει πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τη μητέρα του στο πρόσωπο.

Η γυναίκα έπεσε νεκρή στο πάτωμα και η ηλικιωμένη θεία που άκουσε τον πυροβολισμό σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει. Βρήκε τον 35χρονο να κάθεται σε μια καρέκλα και να έχει βάλει την καραμπίνα στο στόμα για να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες της φώναξε «φύγε για να μη σε σκοτώσω και εσένα». Δεν είδε την ανιψιά της νεκρή παρά μόνο τα πόδια της από το διάδρομο στο έδαφος.

Η ηλικιωμένη σοκαρισμένη γύρισε στο δωμάτιο και κάλεσε σε βοήθεια την αδελφή του δράστη. Ο 35χρονος προσπάθησε όντως να αυτοκτονήσει αλλά δεν είχε φυσίγγι μέσα στο όπλο. Όταν το κατάλαβε αυτό πήγε κοντά στο σπίτι και έκρυψε σε αυλάκι την καραμπίνα. Μέσα στο σκοτάδι επέστρεψε πίσω και «ταμπουρώθηκε».

Οι αστυνομικοί μπήκαν με την ελπίδα ότι η 56χρονη ήταν βαριά τραυματισμένη αλλά ζωντανή. Η εικόνα που αντίκρισαν όμως όχι απλά τους διέψευσε, αλλά τους σόκαρε. Η άτυχη γυναίκα κείτονταν στο πάτωμα νεκρή με παραμορφωμένο το πρόσωπο. Λίγο αργότερα ο ιατροδικαστής Πύργου Κοσμάς Αλεξίου, στην αυτοψία που διενήργησε επιβεβαίωσε πως η γυναίκα πυροβολήθηκε από πολύ μικρή απόσταση, στο λαιμό και στο πρόσωπο.


Την ίδια του τη μάνα σκότωσε με τη χρήση κυνηγετικού όπλου ένας 35χρονος χρήστης ναρκωτικών ουσιών μέσα στο σπίτι τους, λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στην περιοχή Κάστα Κατακόλου,

πίσω απο το παλιό εργοστάσιο της Κεράμικα. Άμεσα μόλις τα συγγενικά του πρόσωπα ειδοποίησαν την Αστυνομία, οργανώθηκε επιχείρηση, ώστε ο δράστης που βρισκόταν σε ανεξέλεγκτη κατάσταση, να αφοπλιστεί και να συλληφθεί. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε περίπου στις εφτά, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και το όπλο που χρησιμοποίησε. Ενώ έλεγε πως το είχε στα χέρια του, το είχε κρύψει σε μικρό κανάλι δίπλα στο σπίτι του.

Την ώρα που οι αστυνομικοί είχαν  κρυφτεί στο σκοτάδι και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να δράσουν, ο δράστης όσο συνομιλούσε με την αδερφή που βρισκόταν σε απόσταση και έλεγε "ποιος θα πιστέψει ότι ήταν ατύχημα" απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει. Τα παραπάνω μαζί με πολλές άλλες στιγμές της επιχείρησης έχει καταγράψει η κάμερα του ilialive.gr.

Η συντονισμένη επιχείρηση της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ, μαζί με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου στέφθηκε με επιτυχία αφού κατάφεραν να συλλάβουν το δράστη χωρίς άλλες συνέπειες.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι ήταν τραγική και μάλιστα έλεγαν πως θυμίζει ταινία θρίλερ.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr, ο δράστης βρισκόταν στο σπίτι από νωρίς. Αιτία για να φτάσει στο κακό ήταν ένας διαπληκτισμός που είχε με τη μητέρα του σχετικά με τη φροντίδα της ηλικιωμένης θείας της. Ζητούσε να την βάλουν σε ίδρυμα για να μην τους «κουράζει». Ο διαπληκτισμός ξεκίνησε από το δωμάτιο που βρισκόταν η θεία και συνεχίστηκε στο διάδρομο. Εκεί ο 35χρονος άρπαξε την κυνηγετική καραμπίνα που είχε στο σπίτι και χωρίς να διστάσει πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τη μητέρα του στο πρόσωπο. Η γυναίκα έπεσε νεκρή στο πάτωμα και η ηλικιωμένη θεία που άκουσε τον πυροβολισμό σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει. Βρήκε τον 35χρονο να κάθεται σε μια καρέκλα και να έχει βάλει την καραμπίνα στο στόμα για να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες της φώναξε «φύγε για να μη σε σκοτώσω και εσένα». Δεν είδε την ανιψιά της νεκρή παρά μόνο τα πόδια της από το διάδρομο στο έδαφος. Η ηλικιωμένη σοκαρισμένη γύρισε στο δωμάτιο και κάλεσε σε βοήθεια την αδελφή του δράστη. Ο 35χρονος προσπάθησε όντως να αυτοκτονήσει αλλά δεν είχε φυσίγγι μέσα στο όπλο. Όταν το κατάλαβε αυτό πήγε κοντά στο σπίτι και έκρυψε σε αυλάκι την καραμπίνα. Μέσα στο σκοτάδι επέστρεψε πίσω και «ταμπουρώθηκε».

Οι αστυνομικοί μπήκαν με την ελπίδα ότι η 56χρονη ήταν βαριά τραυματισμένη αλλά ζωντανή. Η εικόνα που αντίκρισαν όμως όχι απλά τους διέψευσε, αλλά τους σόκαρε. Η άτυχη γυναίκα κείτονταν στο πάτωμα νεκρή και με παραμορφωμένο το πρόσωπο. Λίγο αργότερα ο ιατροδικαστής Πύργου Κοσμάς Αλεξίου, στην αυτοψία που διενήργησε επιβεβαίωσε πως η γυναίκα πυροβολήθηκε από πολύ μικρή απόσταση, στο λαιμό και στο πρόσωπο.

 

Πηγή

ilialive.gr

Video

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ