Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Νεκρός Βούλγαρος που έτρωγε από τα σκουπίδια (photos & video)

Του Γιάννη Σπυρούνη
Ούτε ένα πιάτο φαγητό δεν μπορούσε να εξασφαλίσει ένας 45χρονος Βούλγαρος που διέμενε στην περιοχή της Ανδραβίδας και βρέθηκε νεκρός χθές το απόγευμα. Το ψωμί της ξενιτιάς αποδείχθηκε όχι απλά πικρό, αλλά φαρμακερό, καθώς ο άτυχος μετανάστης, αναζητούσε την τροφή του στα σκουπίδια και σύμφωνα με την Ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα, ο θάνατός του οφείλεται σε αιμορραγία του πεπτικού συστήματος.

boulgaros3

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο 45χρονος Ilia Hristov, εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής νεκρός σε μια καλύβα που διέμενε έξω από την πόλη της Ανδραβίδας, από έναν γείτονά του που τον αναζήτησε. Η έντονη δυσοσμία, προκάλεσε το ενδιαφέρον του να δει από πού προέρχεται αυτή και έτσι βρήκε νεκρό τον Βούλγαρο μέσα στο κατάλυμά του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του 49χρονου εκτιμάται πως έχει επέλθει τουλάχιστον 48ώρες πριν. Ο χώρος της καλύβας ήταν σε κακή κατάσταση με υπολείμματα τροφής μουχλιασμένα και εκατοντάδες έντομα τριγύρω. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος αναζητούσε εργασία χωρίς όμως να καταφέρει να βρει, ούτε περιστασιακά μεροκάματα. Έτσι προσπαθώντας να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό, αναζητούσε υπολείμματα τροφών στα σκουπίδια και στους κάδους της πόλης. Η πείνα και η ανέχεια τον οδήγησαν στον θάνατο. Πέθανε μακριά από την πατρίδα του που άφησε πίσω αναζητώντας μια καλύτερη τύχη, σε μια δεύτερη πατρίδα, πολύ πιο πεινασμένος, ταλαιπωρημένος και χωρίς ελπίδα.
Ο Γιάννης Αγραπίδης, γείτονας του 45χρονου, σε δηλώσεις του εξήγησε πως εντοπίστηκε ο Βούλγαρος νεκρός. «Είχε έρθει κάπου πέντε - έξι μήνες στην περιοχή και ζούσε μόνος του. Το απόγευμα της Κυριακής πέρασε κάποιος που τον είχε ζητήσει για δουλειά και πήγε να τον ρωτήσει γιατί δεν πήγε. Του φώναξε αλλά δεν πήρε απάντηση. Ρώτησε κάποιον άλλον κάτοικο περιοχή, γείτονά του Βούλγαρου και του είπε πως δεν τον είχε δει. Επειδή ο γείτονας ανησύχησε λίγο αργότερα πήγε να δει που είναι ο Βούλγαρος. Του φώναξε, όμως δεν πήρε απάντηση. Πήγε και κοίταξε μέσα στο σπίτι από το παράθυρο και τον είδε πεσμένο στο πάτωμα. Φώναξε τότε την Αστυνομία που ήρθε και αντιλήφθηκε πως ήταν νεκρός».
Η περίπτωση του θανάτου του Βούλγαρου, λόγω της πείνας και της ανέχειας, πραγματικά συγκλονίζει. Μέσα στην καλύβα βρέθηκε δίπλα του, μουχλιασμένο ένα κομμάτι κρέας από το οποίο φαίνεται πως έκοβε κομμάτια και έτρωγε. Αυτό όμως έμελε να είναι μοιραίο για αυτόν. Κάτοικοι της Ανδραβίδας, ανέφεραν πως τον έβλεπαν συχνά να ψάχνει στα σκουπίδια για να βρει χρήσιμα πράγματα και φαγητό. Τα μεροκάματα λιγοστά και όποτε υπήρχε η ευκαιρία, τα χρήματα ελάχιστα.

boulgaros2

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ