Τραγωδία το ξημέρωμα στη Βαρβάσαινα - Νεκρή 22χρονη σε τροχαίο - χαροπαλεύει 18χρονος (photos & video)

Δεν πρόλαβε να κλείσει τα 22 της. Μια μέρα πριν τα γενέθλιά της ο Χάρος της είχε στήσει καρτέρι. Η Ζωή Θανάσουλα από τον Πύργο, έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως στο ύψος της διασταύρωσης Βαρβάσαινας σε τροχαίο. Επέβαινε μαζί με άλλους δύο νεαρούς σε δίκυκλο «παπάκι» 125 cc με κατεύθυνση τη Βαρβάσαινα, όταν συνέβη το μοιραίο. Την ίδια στιγμή χαροπαλεύει ο 18χρονος Χ.Λ. που οδηγούσε το δίκυκλο, ενώ σοβαρά έχει τραυματιστεί και ο 20χρονος Χ.Τ.

Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τις τρεις τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τα τρία νέα παιδιά και φίλοι, επέστρεφαν από τον Πύργο, με προορισμό το σπίτι του 18χρονου στη Βαρβάσαινα. Μετά την μεγάλη κατηφόρα στην είσοδο του χωριού, ο οδηγός του δικύκλου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του. Ο 18χρονος που φορούσε κράνος, προφανώς χτύπησε σε κάποια από τις κολόνες που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου, το κράνος διαλύθηκε και ο ίδιος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Η κοπέλα που εκτιμάται πως καθόταν ακριβώς πίσω του, εκτιμάται πως χτύπησε και αυτή σε κάποια κολόνα και ο θάνατός της επήλθε ακαριαία. Ο 20χρονος εκτινάχθηκε και αυτός στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Διερχόμενος οδηγός αντιλήφθηκε λίγες στιγμές αργότερα πως είχε συμβεί τροχαίο στο σημείο και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ και την Τροχαία Πύργου. Τρία ασθενοφόρα μετέφεραν τα νεαρά παιδιά στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 22χρονης. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τα σοβαρότατα τραύματα του 18χρονου, αλλά και του επίσης τραυματισμένου 20χρονου.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

troxaio varvas2

Το σημείο που κατέληξε το μηχανάκι

troxaio varvas3

Ασθενοφόρο στην παραλαβή των τραυματιών και της νεκρής

troxaio varvas4

Ότι απέμεινε από το κράνος που φορούσε ο 18χρονος

Πηγή

ilialive.gr

Video

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ