Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και επίσημα ο Ηλείος Αντιστράτηγος Νίκος Σερέτης

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του ilialive.gr για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. και την τοποθέτηση του Ηλείου Αντιστράτηγου Νίκου Σερέτη στη θέση του Υπαρχηγού.

Με δελτία Τύπου που εξέδωσε χθες το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας οι κρίσεις είχαν ως εξής:

Αρχικά συνήλθε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό την προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου και με τη συμμετοχή των Αντιστράτηγων Νικόλαου Σερέτη και Γρηγορίου Μπαλάκου και έκρινε προακτέους στο βαθμό του Αντιστράτηγου, για πλήρωση κενών οργανικών θέσεων, τους Υποστράτηγους Αδαμάντιο Σταματάκη και
Δημήτριο Παπαδόπουλο. Επίσης, έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του τον Υποστράτηγο Γεώργιο Μπαλάγκα, ο οποίος προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου, εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθεί ύστερα από τριάντα ημέρες.

Στη συνέχεια το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων έκρινε προς πλήρωση κενών οργανικών θέσεων στο βαθμό του Υποστράτηγου, προακτέους τους Ταξίαρχους Ιωάννη Καλαμαρά, Κωνσταντίνο Κρόκο και Τρύφωνα Κούκιο. Παράλληλα, έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του τον Ταξίαρχο Νικόλαο Βάντζο, ο οποίος προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου, εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθεί ύστερα από τριάντα ημέρες.

Στην συνέχεια με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου, τοποθετήθηκαν οι τέσσερις Αντιστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας ως ακολούθως:
ο Αντιστράτηγος Νικόλαος Σερέτης αναλαμβάνει καθήκοντα Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Προϊσταμένου του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας,
ο Αντιστράτηγος Γρηγόριος Μπαλάκος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νότιας Ελλάδος και ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος.

Τέλος με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου, τοποθετήθηκαν – μετατέθηκαν οι νεοπροαχθέντες Υποστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως: Υποστράτηγος Ιωάννης Καλαμαράς, στον Κλάδο Οργάνωσης Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α., ως Προϊστάμενος, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Κρόκος, στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, ως Διευθυντής και Υποστράτηγος Τρύφωνας Κούκιος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.