Φλόκα Αρχ. Ολυμπίας: Έπεσε τη νύχτα σε κανάλι και εγκλωβίστηκε (photos & video)

Αγωνιώδεις αναζητήσεις για 43χρονο στην Αρχ. Ολυμπία που ευτυχώς διεσώθη

Του Γιάννη Σπυρούνη



Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 43χρονου πατέρα τριών παιδιών. Είχε ατύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής, επικοινώνησε με τους δικούς του, δεν μπόρεσε όμως να δώσει το στίγμα του και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. 

Ο 43χρονος βρισκόταν σε γνωστό καφέ της Ολυμπίας το βράδυ του Σαββάτου, όταν μετά τις δύο τα ξημερώματα έφυγε από εκεί, για να κάνει μια βόλτα πριν επιστρέψει στο χωριό καταγωγής του στο Κλαδέο.

Όμως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες - κινούμενος στο δρόμο από Φλόκα προς Φράγμα Αλφειού, σε μια στροφή του δρόμου έχασε τον έλεγχο και κατέληξε μέσα σε βατώνα σε αποστραγγιστικό κανάλι.

Περίπου στις 2.30 τη νύχτα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πατέρα του, όπου τον ενημέρωσε για το ατύχημα που είχε, όχι όμως και για το σημείο που βρισκόταν.

Με τη σειρά του ο πατέρας του ενημέρωσε τις αρχές που άρχισαν να ερευνούν για τον 43χρονο στην ευρύτερη περιοχή. 

Λίγο μετά τις εννέα το πρωί και ενώ οι έρευνες είχαν ενταθεί ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Βαγγέλης Αναγνωστάκης και ο διοικητής του Α.Τ. Αντώνης Κούλης, εντόπισαν στο δρόμο από Φράγμα Φλόκα προς Μακρίσια σε χαντάκι κοντά στον ποταμό Αλφειό.

Ο 43χρονος δεν είχε υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό, ενώ το χαντάκι περιείχε νερό αλλά όχι σε μεγάλο βάθος. 

Άμεσα κλήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ.

Άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να προσεγγίσουν και να βγάλουν τον 43χρονο απο το αυτοκίνητο που βρισκόταν εγκλωβισμένος, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον παρέλαβαν για να τον μεταφέρουν στο Γ.Ν. Πύργου.

diasosi 2

diasosi 3

 

diasosi 6

 

diasosi 4

floka troxaio 1

floka troxaio 2 copy

floka troxaio 3

floka troxaio 4 copy

floka troxaio 5 copy

floka troxaio 6 copy

floka troxaio 7 copy

floka troxaio 8

 

Πηγή

ilialive.gr

Video

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ