Γνωρίστε την Ηλεία με οδηγό τη Sixt

Oι καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο

Η Sixt rent a car είναι μια διεθνής εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που προσφέρει τις υπηρεσίες της σε 3500 τοποθεσίες σε 105 χώρες. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα οχημάτων από ένα μικρό οικονομικό αυτοκίνητο σε ένα μεγάλο οικογενειακό ή μίνι βαν 9 θέσεων. Η Sixt rent a car έχει παρουσία και στην Ηλεία και έδρα στο Κατάκολο, έναν απο τους μεγαλύτερους προορισμούς κρουαζιέρας στην Ελλάδα.
Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα από τα αυτοκίνητα του στόλου της Sixt σε μοναδικές τιμές και να γνωρίσετε την Ηλεία, να ταξιδέψετε σε όποια άλλη περιοχή επιθυμείτε, με την εγγύηση και την ασφάλεια που παρέχει η Sixt. Η ποικιλία των οχημάτων της Sixt μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο της Sixt και περιηγηθείται στην πανέμορφη Ηλεία. Γνωρίστε την Αρχαία Ολυμπία, το ναό του Επικουρείου Απόλλωνα, την αρχαία Ήλιδα, το κάστρο Χλεμούτσι και τα άλλα μοναδικά μνημεία του τόπου. Επιλέξτε ένα αυτοκίνητο της Sixt και περιηγηθείτε στις απίστευτης ομορφιάς παραλίες του νομού με τα 170 χιλιόμετρα ακτογραμμής.
Εκμεταλλευτείται τις μοναδικές προσφορές της Sixt και περάστε μια εβδομάδα ή ένα τριήμερο γεμάτα εμπειρίες από την Ηλεία.

Μάθετε για τις προσφορές της Sixt και ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο ΤΩΡΑ στο Κατάκολο

Υπηρεσίες Ενοικίασης αυτοκινήτου από το κινητό σας τηλέφωνο
Η Sixt είναι γνωστή για την καινοτομία και την φέρνουμε σε κάθε πτυχή της επαγγελματικής ενοικίασης αυτοκινήτων. Μια από τις τελευταίες καινοτομίες μας στην προσπάθειά μας να κάνουμε τη ζωή ευκολότερη για τους πελάτες μας, είναι η γκάμα των κινητών εφαρμογών που σας επιτρέπουν να κάνετε κράτηση από το δρόμο, ακόμα κι αν έχετε μόλις φτάσει στο αεροδρόμιο και περιμένετε για τις αποσκευές σας.
Η κινητή υπηρεσία κρατήσεών μας είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα από δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το iPhone, Blackberry και Android τηλέφωνα. Αν δεν έχετε μία από αυτές τις συσκευές, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και μόνο το κανονικό σας τηλέφωνο ή το PDA σας, αρκεί να έχει σύνδεση στο internet.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών