Ηλεία: Olympic Engineering & Consulting - Οι κορυφαίοι στην ενέργεια

Η εταιρία μας «Olympic Engineering & Consulting» ιδρύθηκε το 2008 από τον ηλεκτρολόγο μηχανικό ΕΜΠ Σιδηροκαστρίτη Α. Ζώη.  Ειδικευόμαστε στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην Εξοικονόμηση Ενέργειας. Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε είναι:
•    Αυτόνομα φωτοβολταϊκά – υβριδικά συστήματα
•    Διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά (πάρκα, οικιακά 10kW , net metering για αυτοπαραγωγή ενέργειας)
•    Θέρμανση-Ψύξη ( αντλίες θερμότητας , λέβητες βιομάζας, κλιματιστικά)
•    Οικονομικός φωτισμός με 2 έτη εγγύηση (φωτισμός LED)
•    Εγκαταστάσεις, σχεδιασμό , μελέτες, τεχνική υποστήριξη, συντηρήσεις φωτοβολταϊκών
•    Ηλεκτρικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις
•    Αντιπρόσωποι Ελλάδας φωτοβολταϊκών πάνελ τεχνολογίας CIS της Ιαπωνικής εταιρίας Solar Frontier.
•    Εισαγωγή και διανομή των προϊόντων της Γερμανικής εταιρίας Steca (ινβέρτερς φωτοβολταϊκών διασυνδεδεμένων και αυτόνομων συστημάτων, ρυθμιστές φόρτισης, μετρητές ενέργειας, ενεργειακοί λαμπτήρες, κ.α.)
•    Διαθέτουμε ηλεκτρολογικό υλικό με 5 έτη εγγύηση (ραγοϋλικό και πίνακες Noark)

Φωτοβολταϊκά συστήματα, κατασκευές και μελέτες
Είμαστε από τους πρωτοπόρους στο νομό Ηλείας που ασχολήθηκαν με φωτοβολταϊκά και είμαστε εξειδικευμένοι σε εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και μελέτες φωτοβολταϊκών.
Στις κατασκευές μας περιλαμβάνονται πάνω από 180 έργα στο Νομό Ηλείας φωτοβολταϊκά πάρκα , φωτοβολταϊκά σε στέγες και δώματα οικιών και επιχειρήσεων   και αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα . Ένα από τα μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά πάρκα μας έχει ισχύ 1MW .

Εγκαταστάσεις και αναβαθμίσεις συστημάτων θέρμανσης
Η νέα οικονομική μέθοδος θέρμανσης είναι οι αντλίες θερμότητας. Η αντλία θερμότητας εγκαθιστάτε σε νέες κατασκευές ή σε ήδη υπάρχουσες αναβαθμίζοντας το υφιστάμενο σύστημα θέρμανσης. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση από δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία.
Αποκτήστε μία αντλία θερμότητας και μειώστε τα έξοδά σας για θέρμανση κατά 60% έως 80%

Δείτε πως λειτουργούν οι αντλίες θερμότητας

Διαβάστε περισσότερα για τις αντλίες θερμότητας ΕΔΩ

Φωτοβολταϊκά Solar Frontier επίσημη αντιπροσωπεία
Η Solar Frontier διαθέτει το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής φωτοβολταϊκών πάνελ στην Ιαπωνία και είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πάνελ τεχνολογίας CIS στον κόσμο. Διανέμουμε σε χαμηλές τιμές τα φωτοβολταϊκά πάνελ Solar Frontier σε πελάτες ανά την Ελλάδα. Τα πάνελ της Solar Frontier λόγω της τεχνολογία CIS, παρουσιάζουν μια σειρά πλεονεκτήματα και αυξημένη παραγωγή ενέργειας +15%.

Θέρμανση - ψύξη επίσημος συνεργάτης LG στον Πύργο
Επιτυχής συνεργασία και αντιπροσώπευση στον Πύργο της γνωστής εταιρείας αντλιών θερμότητας και κλιματιστικών LG.

Iδιόκτητα συνεργεία
Διαθέτουμε εξειδικευμένα ιδιόκτητα συνεργεία, με καταρτισμένο και πολύπειρο προσωπικό, καθώς και όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται διαρκώς τόσο με ενδοεταιρική εκπαίδευση όσο και με εξωτερικά σεμινάρια. Τα συνεργεία απαρτίζονται από εξειδικευμένους τεχνίτες, αδειούχους ηλεκτρολόγους και διπλωματούχους μηχανικούς.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη