Καύσιμα Σπυρογιάννης: Τρία χρόνια ποιότητας και εμπιστοσύνης . . .

Τρία χρόνια συμπληρώνει σήμερα το πρατήριο υγρών καυσίμων του Παναγιώτη Σπυρογιάννη στην οδό Αγ. Γεωργίου στον Πύργο. Το κατάστημα έχει «φορέσει» σήμερα τα γιορτινά του και περιμένει τους πελάτες του με μια έκπληξη.

Όσοι περάσουν από το πρατήριο θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το «gorilla» του Νίκου Τσέλου, το απίστευτης δύναμης Mazda RX8 AMG με το οποίο αγωνίζεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift και άλλες διοργανώσεις.

Μάλιστα τρεις τυχεροί, που θα ανεφοδιαστούν με καύσιμα από το πρατήριο Σπυρογιάννη σήμερα, θα κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης μια «αγωνιστική» βόλτα με το στο δεξί μπάκετ του Νίκου Τσέλου, για να απολαύσουν τις πραγματικές δυνατότητες, ενός υπεραυτοκίνητου.

Ο Παναγιώτης Σπυρογιάννης, με αφορμή τη συμπλήρωση αυτής της τριετίας ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ανθρώπους στήριξαν αυτή την προσπάθεια, η οποία έχει στεφθεί με επιτυχία, κρίνοντας από την εμπιστοσύνη που έχει δείξει το καταναλωτικό κοινό.

"Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους γονείς μου, τον αδερφό μου και τη νύφη μου, που ήταν πρωτεργάτες στο να στηθεί αυτή η επιχείρηση και να έχει την εξέλιξη που έχει, ιδιαίτερα σε ζητήματα που δεν γνώριζα εγώ στην αρχή. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό μου που αυτά τα τρία χρόνια αποτελεί την ψυχή του μαγαζιού και χωρίς αυτή σίγουρα δεν θα τα είχαμε καταφέρει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο υπέροχο προσωπικό, το Λεωνίδα, την Αθανασία, τη Γεωργία και την Φωτεινή. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ από όλα, απευθύνω προς τον κόσμο για την αγάπη που έχει δείξει αυτά τα τρία χρόνια. Δεν είναι μια σχέση πελάτη και επαγγελματία, οι σχέσεις μας έχουν γίνει φιλικές, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη και αγάπη προς το πρόσωπό μας και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο για την εξυπηρέτησή τους, με δεδομένη την άριστη ποιότητα των καυσίμων. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το Νίκο Τσέλο.

Ο Έλληνας οδηγός στο Drift, που βρίσκεται χρόνια στο χώρο, εμπιστεύτηκε τα καύσιμά μας από την πρώτη στιγμή, μας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό".

spirogiannis2

spirogiannis3

spirogiannis4

spirogiannis5

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor