Μεγάλη διεθνής διάκριση για την ΗΛΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) ήρθαν ως επιστέγασμα της εικοσαετούς επιτυχημένης λειτουργίας της εταιρίας.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 2/6/16 σε κεντρικό σημείο των Βρυξελλών (Cercle Royal Gaulois), έλαβε χώρα η ετήσια απονομή βραβείων γεύσης και ποιότητας από το International Taste & Quality Institute (ITQI) όπου φέτος για πρώτη φορά βραβεύθηκαν δύο προϊόντα μας:
-    το «Λαζάνι φαρδύ» απέσπασε την ανώτερη διάκριση, το Superior Taste Award 2016 – 2 αστέρια και
-    τα «Στριφτάρια με λαχανικά» το Superior Taste Award 2016 – 1 αστέρι
Το iTQi πρόκειται για μια αναγνωρισμένη διεθνή οργάνωση γευσιγνωσίας τυποποιημένων και συσκευασμένων προϊόντων με την οποία συνεργάζονται 15 διεθνείς ομοσπονδίες chefs και sommeliers. Τα προϊόντα που συμμετέχουν από ολόκληρο τον κόσμο υποβάλλονται σε «τυφλή» επί εξαήμερο γευσιγνωσία από ομάδα 120 ειδικών που προέρχονται από τις συνεργαζόμενες με το ITQI ομοσπονδίες. Οι διαδικασίες δοκιμασίας του iTQi είναι αυστηρές, και τελούν υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομικών Υποθέσεων του Βελγίου. Η πιστοποιημένη γεύση των προϊόντων μας μέσω αυτού του θεσμού, είναι μία αξιόπιστη επιβεβαίωση της ποιότητας τους, καθώς και της  ανωτερότητας τους έναντι συναφών προϊόντων της διεθνούς αγοράς.
Τα βραβεία αυτά ήρθαν στην κατάλληλη στιγμή για τον εορτασμό των είκοσι επιτυχημένων ετών λειτουργίας μας, όπου από το 1996, η οικογένεια του Θεοδώρου Ι. Γιανναρά με εμπειρία και τεχνογνωσία τεσσάρων γενεών στα άλευρα, λειτουργεί με επιτυχία την ΗΛΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ με έδρα το Θολό Ηλείας. Στην βιοτεχνία μας επιλέγουμε μόνο αγνά τοπικά υλικά, και δουλεύοντας με αγάπη και μεράκι στις πλήρως εκσυγχρονισμένες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις έκτασης 1.000 τμ η εταιρεία μας αναπτύσσεται κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.
Όραμα μας αποτελεί η συνεχής βελτίωση των προϊόντων μας, η χρήση μόνο αγνών πρώτων υλών χωρίς συντηρητικά (100% σιμιγδάλι, αυγά και γάλα) και η δημιουργία γεύσεων πρωτοποριακών με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων. Τέλος, βάσει των αναγκών και των τάσεων της κοινωνίας, εξελίσσουμε ολοένα και περισσότερο τη γκάμα των προϊόντων μας με νέες προτάσεις υψηλής διατροφικής αξίας, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και έχουν φυσικά, λειτουργικά, και ευεργετικά οφέλη στον οργανισμό και στην ποιότητα ζωής γενικότερα.

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ