Μια "Αγκαλιά στην Κοινωνία" από την Vodafone

Νέο πρόγραμμα για την ενδυνάμωση των γυναικών στις τοπικές κοινωνίες

Ανοίγει την αγκαλιά της στην κοινωνία η Vodafone Ελλάδας, η οποία ξεκινά ένα νέο πρόγραμμα βιώσιμης ανάπτυξης, έχοντας ως στόχο – στον 1ο χρόνο εφαρμογής του – την ενδυνάμωση των γυναικών στην κοινωνία και την απασχόληση.

Το πρόγραμμα «Αγκαλιά στην Κοινωνία» απευθύνεται σε τοπικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις ή συνεταιρισμούς που αποσκοπούν στην υποστήριξη της γυναίκας στην οικογένεια, στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην υγεία, αλλά και την ανάδειξη της τοπικής κληρονομιάς και των τοπικών προϊόντων.

Το πρόγραμμα ξεκινά, απευθύνοντας κάλεσμα σε οργανώσεις που υποστηρίζουν το ρόλο των γυναικών στις τοπικές κοινωνίες. Οι οργανώσεις αυτές θα μπορούν να διεκδικήσουν χρηματική υποστήριξη 1.000 ευρώ για κάποια συγκεκριμένη/βασική τους ανάγκη, σε συνδυασμό με δωρεάν λύσεις επικοινωνίας και συμβουλευτική υποστήριξη αξίας έως 300 ευρώ.
Στόχος της εταιρείας είναι να αγκαλιάσει και να στηρίξει δράσεις και πρωτοβουλίες στις τοπικές κοινωνίες σε όλη την Ελλάδα, που ενισχύουν τις γυναίκες σε όλους τους ρόλους της ζωής τους, συνεισφέροντας παράλληλα στην ανάπτυξη μίας βιώσιμης κοινωνίας.

Το πρόγραμμα θα υλοποιείται τρεις φορές κάθε χρόνο, σε έξι διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας κάθε φορά, με τον πρώτο κύκλο να ξεκινά τον Μάιο από την Κέρκυρα, τη Λάρισα, τη Μυτιλήνη, τον Πύργο, την Σπάρτη και τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Οι οργανώσεις που θέλουν να διεκδικήσουν το έπαθλό θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο agkalia.vodafone.gr. Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσα από ψηφοφορία του κοινού που θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στα καταστήματα Vodafone της κάθε περιοχής. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στο agkalia.vodafone.gr.

Η «Ενδυνάμωση των Γυναικών» αποτελεί στρατηγικό πυλώνα του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone. Η εταιρεία υιοθετεί πολιτικές ίσων ευκαιριών και ενδυνάμωσης για όλες τις εργαζόμενές της, στηρίζοντας παράλληλα διεθνείς και τοπικές πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, σε σχέση με την εκπαίδευση, την υγεία, την ασφάλεια και την εργασία. Στόχος της Vodafone είναι να προσφέρει ένα περιβάλλον εργασίας στο οποίο οι άνθρωποι θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό και αξιοπρέπεια και θα παρέχονται ίσες ευκαιρίες για όλους.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε vodafone.gr/sustainability.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ