Πιστοποιημένοι ηλιακοί θερμοσίφωνες από την ESOLAR

Η αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα είναι μια δύσκολη επιλογή μιας και είναι μια απόφαση που θα μας συνοδεύει για χρόνια. 

Αγοράζοντας λοιπόν έναν ηλιακό θερμοσίφωνα πρέπει να είμαστε σίγουροι για το αν αυτά που μας υπόσχεται ανταποκρίνονται και στην πραγματικότητα. 

Στην εποχή του διαδικτύου το σίγουρο είναι ότι οι διάφορες κριτικές καταναλωτών θα μας δώσουν μια εικόνα για το τι προσδοκίες μπορούμε να έχουμε από το προϊόν που θα αγοράσουμε.

Ωστόσο ειδικά στους ηλιακούς θερμοσίφωνες θεωρούμε ότι εκεί που πρέπει να επιμείνει κάποιος είναι η Πιστοποίηση για την απόδοση της συσκευής και την ποιότητα κατασκευής της.

Πόσα λίτρα είναι πραγματικά το μπόιλερ του ηλιακού μας, τι απόδοση έχει το σύστημα που επιλέγουμε, είναι μερικές από τις απορίες που θα μας λυθούν αν δούμε τα πιστοποιητικά ενός ηλιακού.

Το πλέον αναγνωρισμένο σήμα ποιότητας για ηλιακά θερμικά συστήματα στην Ευρώπη είναι το Solar Keymark. Το Solar Keymark πιστοποιεί τόσο την μέθοδο παραγωγής και την ποιότητα του προϊόντος όσο και την απόδοσή του. 

Δημιουργήθηκε για να πιστοποιεί προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι ένα προαιρετικό πιστοποιητικό το οποίο όμως αποδεικνύει στους καταναλωτες ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τα σχετικά ευρωπαϊκά πρότυπα και ικανοποιεί επιπρόσθετες προδιαγραφές. 

Πολλά άλλα σήματα που χρησιμοποιούνται από κατασκευαστές ηλιακών θερμοσιφώνων, που συνήθως αφορούν εργαστήρια ανεπίσημων δοκιμών, μάλλον μπερδεύουν τον καταναλωτή παρά πιστοποιούν κάποιες ιδιότητες του προϊόντος.

Εκτός από το Solar Keymark υπάρχει και η πιστοποίηση CE.

 Η πιστοποίηση CE σημαίνει ότι η κατασκευάστρια εταιρεία με δήλωση συμμόρφωσης προς τον ΕΛΟΤ έχει εναρμονιστεί με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας της λειτουργίας του ηλεκτρικού μέρους της συσκευής. Όσα περισσότερα πιστοποιητικά ποιότητας διαθέτει ένα σύστημα ηλιακού θερμοσίφωνα, τόσο πιο σίγουροι είμαστε για την ποιότητά του, την απόδοσή του και τη διάρκεια ζωής του.

Ο μοναδικός τρόπος για να επιβεβαιώσετε ότι ο ηλιακός σας θα κάνει αυτά που υπόσχεται, είναι η λήψη των πιστοποιητικών του θερμοσίφωνα.

Πριν προμηθευτείτε λοιπόν ηλιακό θερμοσίφωνα ζητείστε τα πιστοποιητικά του!

Εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε αν η εταιρία που θα επιλέξετε για να προμηθευτείτε τον ηλιακό σας έχει πιστοποίηση Solar Keymark αν ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.solarkeymark.dk/

και στο πεδίο αναζήτησης βάλετε την επωνυμία του ηλιακού!

Η ESOLAR  είναι μια εταιρεία που φροντίζει να έχει όλες τις πιστοποιήσεις προκειμένου να διασφαλίζει τους πελάτες της και τις απαιτήσεις που έχουν από τον ηλιακό τους!

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες της εταιρείας μας εφοδιάζονται με εγγύηση από 8 έως 13 χρόνια στο μπόιλερ του ηλιακού και 25 χρόνια στους συλλέκτες.

Ακόμα και για τους  πιο απαιτητικούς πελάτες της έχει λανσάρει τη σειρά PREMIUM GLASS η οποία ήρθε και κάνει τη διαφορά!
ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΕΙΡΑΣ PREMIUM:

• 18% Μεγαλύτερο Θερμοδοχείο
• Συλλέκτες Μεγαλύτερων Διαστάσων
• Συλλεκτική Επιφάνεια Υπερεπιλεκτική Υψηλής Απόδοσης
• Με FULL PLATE Απορροφητή και μεγαλύτερο πλήθος risers στον υδροσκελετό.
• Σετ σύνδεσης με ανοξείδωτο εύκαμπτο σπιράλ και ορειχάλκινα εξαρτήματα
• Μεγαλύτερη Εργοστασιακή Εγγύηση(10 χρόνια στο θερμοδοχείο και 25 χρόνια στον συλλέκτη)

Για περισσότερες πληροφορίες Επισκεφτείτε το site της ESOLAR στο https://www.esolarshop.net/ ή καλέστε στο 2109601013 και σίγουρα κάποιος  από το ειδικά εξειδικευμένο στο αντικείμενο του ηλιακού προσωπικό της θα σας βοηθήσει να διαλέξετε τον καταλληλότερο για τις ανάγκες σας ηλιακό θερμοσίφωνα.

esolar1

esolar2

esolar3

esolar4

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ