Σημαντική παρουσία του Σωματείου Κομμωτών - Κουρέων Ηλειάς στην διεθνή έκθεση Hair Prof

Η τρίτη κατά σειρά επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου Hair Prof ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 11 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 13 Μαρτίου. Σε έναν χώρο 1000 τ.μ. θα γίνει διαγωνισμός σε γυναικεία και αντρικά κουρέματα και χτενίσματα με σκοπό την ανάδειξη του καλύτερου κομμωτή της χρονιάς.

Οι συμμετέχοντες είναι επαγγελματίες κομμωτές από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό. Την Δευτέρα θα διαγωνιστεί η καλλιτεχνική ομάδα του σωματείου καταστηματαρχών κομμωτών Ηλείας με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιάννη Διονυσόπουλο. Μαζί του θα είναι η κα Παναγιώτα Βένδρα, η κα Ευγενία Κατσάμπουλα, ο κ. Κώστας Παπανδρικόπουλος και ο κ. Ντίνος Πλανήτερος. Θα βρίσκονται στη σκηνή για 45 λεπτά και θα κληθούν να παρουσιάσουν διάφορα χτενίσματα και κουρέματα.

Από τον Πύργο ακόμα θα συμμετέχει ο κ. Σάκης Νιάρχος που θα διαγωνιστεί στο αντρικό κομμάτι σε τρία θέματα. Ο κ. Διονυσόπουλος θα έχει επιπλέον τον ρόλο του κριτή στον γυναικείο τομέα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η συμμετοχή στην έκθεση του Tony and Guy, πρόκειται για έναν διεθνούς φήμης κομμωτή όπου ο ίδιος και η ομάδα του θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριό του να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον τομέα της κομμωτικής.

Το κόστος για την παρακολούθηση του σεμιναρίου ανέρχεται στα 100 € ενώ για το σωματείο του Πύργου ο κ. Διονυσόπουλος έχει εξασφαλίσει ειδική τιμή στα 70 € αφού είχε την τύχη να τους γνωρίσει προσωπικά καθώς ο ίδιος έχει φοιτήσει στην σχολή του στο Λονδίνο. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διαγωνισμού κ. Γεώργιος Μυλωνάς σε δήλωσή του Ηλεία live ανέφερε ότι η hair Prof είναι η μοναδική έκθεση για επαγγελματίες κομμωτές που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την κομμωτική αλλά και με το κομμάτι της καλλιτεχνίας στον τομέα αυτό. Περισσότερα από 25 shows από διάσημα ονόματα και εταιρείες του χώρου της κομμωτικής θα καλύψουν τις ανάγκες για ενημέρωση σε κάθε συμμετέχοντα. Όσον αφορά στο διαγωνιστικό κομμάτι όπως ανέφερε ο κ. Μυλωνάς, θα ενισχύσει τον υγιή συναγωνισμό - και όχι ανταγωνισμό - για την ανάδειξη του καλύτερου κομμωτή της χρονιάς.

hairprof1

hairprofi3

hairprof2

 

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ