Φυτώρια Κωνσταντούρου: Ομορφύνετε τον κήπο σας με καλλωπιστικά φυτά

Για την άνοιξη που ήρθε αλλά και για κάθε εποχή, επιλέξτε να ομορφύνετε το περιβάλλον σας, τον κήπο, ή το μπαλκόνι σας με καλλωπιστικά και ανθοφόρα φυτά από τα Φυτώρια Κωνσταντούρου στον Πύργο. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία ειδών και εμπιστευτείτε την εμπειρία άνω των 30 ετών της οικογένειας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

futo2

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Θα μας βρείτε στο 2ο χλμ Πύργου - Κυπαρισσίας (στην παρακαμπτήρια οδό προς Ολυμπία) σε μια ιδιόκτητη έκταση 7.000 τμ και με εγκαταστάσεις που παρέχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη σωστή καλλιέργεια και ανάπτυξη των φυτών.

futo1

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Τα φυτώρια Κωνσταντούρου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής καλλωπιστικών και ανθοφόρων φυτών για περισσότερα από 30 χρόνια. Στις εγκαταστάσεις μας παράγουμε και εκθέτουμε τα προϊόντα μας απευθυνόμενοι τόσο στην τοπική όσο και στην ευρύτερη αγορά, αφού είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε επιχείρησης που σχετίζεται με την εμπορία φυτών.  

ΑΛΣΤΡΟΜΕΡΙΑ (κρίνος του Πέρου)

krinos

Η αλστρομέρια κατάγεται από την Νότιο Αμερική και πιο συγκεκριμένα από τις Περουβιανές Άνδεις. Ανθίζει τον Απρίλιο - Σεπτέμβριο.

Καλλιέργεια - Φροντίδα
Είναι ανθεκτικό σε διαπερατά, μη ασβεστώδη εδάφη και χρειάζεται αρκετό φώς, όμως καλό είναι ειδικά τις μεσημεριανές ώρες να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση του φυτού στον ήλιο. Αξίζει να σημειωθεί πως αν τα συγκεκριμένα φυτά ζεσταθούν υπερβολικά, σταματούν να παράγουν λουλούδια. Αν καλλιεργηθεί σε γλάστρα καλό είναι να χρησιμοποιείται πλατιά γλάστρα ή ζαρντινιέρα επειδή το φυτό αναπτύσσει πλευρικά ριζώματα.

Πότισμα
Είναι απαραίτητο να μη στεγνώνει το χώμα αλλά και να υπάρχει καλή στράγγιση. Επίσης πρέπει να αφαιρούνται τα απανθισμένα άνθη για να ενισχύεται η ανάπτυξη και η ανθοφορία του φυτού.
Στο φυτώριο μας θα βρείτε αλστρομέριες σε γλάστρα 4L και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων  όπως πορτοκαλί, ροζ, μωβ, κόκκινο, κίτρινο, δίχρωμες κ.α.
Στις εγκαταστάσεις μας παράγουμε και εκθέτουμε τα προϊόντα μας απευθυνόμενοι τόσο στην τοπική όσο και στην ευρύτερη αγορά, αφού είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε επιχείρησης που σχετίζεται με την εμπορία φυτών. 

ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΟΥ
υπεύθυνη : Αγορίτσα Κωνσταντούρου
διεύθυνση : 2ο χλμ Πύργου - Κυπαρρισίας
τηλ : 2621032683
fax : 2621036836
κιν. : 6937024856

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ