Διαλέγοντας Aftermarket ανταλλακτικά για το κλασικό σας αυτοκίνητο

Τα Aftermarket ανταλλακτικά και τα επιπρόσθετα αξεσουάρ μπορεί να επηρεάσουν την αξία του κλασσικού σας αυτοκινήτου, αλλά η προσωπική σας ευχαρίστηση για το όχημα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψιν.
Ο κόσμος του κλασικού αυτοκινήτου διακατέχεται από δύο αντίθετες απόψεις  που έχουν αποθαρρύνει πολλούς  συλλέκτες κατά τη διάρκεια των ετών. Το πρώτο είναι η επιθυμία να κρατηθεί το όχημα όσο πιο αυθεντικό γίνεται . Το δεύτερο είναι να είναι κανείς  πράγματι σε θέση να ξεκινήσει και να οδηγεί το πράγμα, το οποίο συνήθως συνεπάγεται ανταλλακτικών και εξαρτημάτων και αναβαθμίσεων του ενός ή του άλλου είδους. Το κλειδί, φυσικά, είναι η ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο άκρων, μια ισορροπία με την οποία , ο ιδιοκτήτης, μπορεί να ζήσει , καθώς όμως  δεν θα επηρεάσει αρνητικά την τελική αξία του αυτοκινήτου.
Ας το δούμε ανοιχτά. Όσο πιο παλιό και σπάνιο είναι ένα αυτοκίνητο , τόσο πιο πιθανό είναι να απαιτεί μη εργοστασιακά κλασσικά εξαρτήματα. Αν είστε ιδιοκτήτης ενός Pontiac  1969 ίσως να μπορείτε ακόμα να βρείτε εργοστασιακά κατασκευασμένα ή ανακατασκευασμένα  ανταλλακτικά, αλλά αν έχετε ένα 1954 Kaiser Darrin, κάθε εξάρτημα που χρειάζεται  εξ ορισμού, θα είναι στην κατηγορία των aftermarket ανταλλακτικών, αν όχι των  κατά παραγγελία μηχανικών εξαρτημάτων .
Μια στρατηγική που είναι όλο και πιο δημοφιλής είναι να αντικαταστήσετε τους τροχούς και τα ελαστικά όταν πρόκειται για την πρακτική χρήση στο δρόμο, αλλά βάζετε τα πρωτότυπα σε εκθέσεις αυτοκινήτων. Αυτό προφυλάσσει από πιθανή φθορά τον πολύτιμο αρχικό εξοπλισμό.
Άλλοι ιδιοκτήτες παρακάμπτουν εντελώς αυτό το θέμα  αγνοώντας την πρώτη παραδοχή και αποδεχόμενοι πλήρως όλα τα κλασικά μέρη αυτοκινήτων. Τροποποιούν τα αυτοκίνητά τους χωρίς δεύτερη σκέψη για την πρωτοτυπία, διαλέγουν την απόλαυση του παρόντος  έναντι  της  αυθεντικότητας του παρελθόντος. Είναι βέβαιο ότι  δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτήν την προσέγγιση. Κατόπιν πάλι, δεν θα πρέπει να κατηγορούμε εκείνους  που σε ένα εκτεταμένο οδικό ταξίδι που μπορεί να απαιτήσουν περισσότερες σύγχρονες ανέσεις.
Εάν δεν έχετε απαιτήσεις για γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτου, υπάρχουν όλα τα είδη των πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε ώστε να γίνουν τα παλαιότερα αυτοκίνητα πιο κατάλληλα (και πρακτικά) για χρήση στο δρόμο. Πέρα από εξαρτήματα αυτοκινήτων aftermarket, πάντα υπάρχουν εξαρτήματα αυτοκινήτων και συσκευές που ποτέ δεν είχατε ονειρευτεί, όταν δημιουργήθηκαν τα παλαιότερα μοντέλα. Αυτά περιλαμβάνουν τα πάντα, από αισθητικές αλλαγές μέχρι κλιματισμό, ήχοσυστήματα αυτοκινήτων, και MP3 players.
In the end, after all, it is your car. If you’re not overly concerned about its resale value and want to enjoy your ride now, then all changes are fair game. Like all car care and repair decisions, it’s your call.
Στο τέλος, μετά από όλα, είναι το αυτοκίνητό σας. Αν δεν ανησυχείτε υπερβολικά για την αξία μεταπώλησης του και θέλετε απλά να απολαύσετε βόλτα σας, τότε όλες οι αλλαγές είναι δίκαιο παιχνίδι. Όπως όλες οι αποφάσεις για την φροντίδα του αυτοκινήτου και την  επισκευή, είναι και αυτή ,δική σας υπόθεση.
 

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη