Εκτελωνισμός γρήγορα και αποτελεσματικά

Η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας εκτελωνισμού απαιτεί τεχνικές γνώσεις και σεβασμό στη διαδικασία , καθώς και την ικανότητα κατανόησης του παιχνιδιού, την ομιλία της γλώσσας, και την οικοδόμηση  καλών  σχέσεων με όλη την αλυσίδα εφοδιασμού. Σας προσφέρουμε  10 συμβουλές για γρήγορο και αξιόπιστο εκτελωνισμό .

Εστιάστε στο τι μπορείτε να ελέγξετε . Όταν αποστέλλετε σε παγκόσμιο επίπεδο , δεν μπορείτε να ελέγξετε κάθε κρίκο της αλυσίδας . Έτσι ορίστε ένα πρόσωπο υπεύθυνο για τη δημιουργία τελωνειακών διαδικασιών συμμόρφωσης της εταιρείας σας . Γράψτε τες και συζητήστε τις πολύ. Είναι μια μεγάλη δουλειά , αλλά παραλείποντας ακόμα και μικρές λεπτομέρειες μπορεί να οδηγηθείτε σε καθυστερήσεις και επιπλέον κόστος .

Βεβαιωθείτε ότι  κάποιος έχει πρόσβαση 24 ώρες το εικοσιτετράωρο . Η διέλευση των συνόρων μπορεί να σημαίνει χρονικές ζώνες διέλευσης , και τα προβλήματα δεν εμφανίζονται πάντα κατά τις ώρες γραφείου. Ποιος στην εταιρεία σας είναι έτοιμος επί εικοσιτετράωρου, να ασχοληθεί με τα προβλήματα που συμβαίνουν ; Μια γρήγορη απάντηση μπορεί να σας εξοικονομήσει ημέρες .

Μάθετε την ορολογία . FAST, PAPS,  , PIP - μπορεί να χρειάζεστε ένα διδακτορικό από το ΜΙΤ για να κατανοήσετε τα προγράμματα των κυβερνητικών υπηρεσιών . Όντας υπομονετικοί και μαθαίνοντας ποια προγράμματα ταιριάζουν με την εταιρεία και τον κλάδο σας, μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τις ταχείες αποστολές  και να αποκαταστήσει την σαφήνεια στην επικοινωνία με τους παρόχους μεταφορών

Η αμφίδρομη εκπαίδευση είναι ζωτικής σημασίας. Τι συμβαίνει όταν ο ειδικός των αποστολών στην εταιρία σας παθαίνει γρίπη; Εκπαιδεύστε αμφίδρομα το προσωπικό σας έτσι ώστε κάποιος που ξέρει το σύστημά και μιλάει την γλώσσα να είναι πάντα διαθέσιμος.

Χρησιμοποιήστε ΙΤ. Μπορείτε να εκτελωνίσετε συμπληρώνοντας μια φόρμα , αλλά δεν προτείνεται. Η τεχνολογία παρέχει μετρήσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα ,για να μην αναφέρουμε το χαμηλότερο κόστος.

Μην εξαπατήσετε το σύστημα. Ποτέ μην προσπαθήσετε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα εξαπατώντας τελωνεία ή κάποια κυβερνητική υπηρεσία. Οι ποινές και ο έλεγχος μπορούν να τιμωρήσουν την εταιρεία σας για χρόνια . Δεν αξίζει τον κόπο.

Πληρώστε στην ώρα σας. Τίποτα δεν επιβραδύνει την ταχεία αποστολή στα σύνορα περισσότερο από  μια καθυστέρηση πληρωμής από  τον εκτελωνιστή σας . Οι εκτελωνιστές πληρώνονται για την διαχείριση των χρημάτων σας , και για την ασφάλεια του φορτίου σας.

Εργαστείτε με τους καλύτερους. Υπάρχει πάχυνση των παγκοσμίων συνόρων για τις μεταφορικές εταιρείες ώστε να παρακολουθούνται συνεχώς οι αλλαγές στην τελωνειακή πολιτική και τις διαδικασίες. Πώς αποδεικνύουν αυτή τη γνώση; Είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς θα εκτελωνιστούν τα αγαθά σας αποτελεσματικά; Μήπως χρησιμοποιούν τρίτους για τη διαχείριση της διαδικασίας εκκαθάρισης; Απαντούν στις ερωτήσεις σας με ένα κενό βλέμμα ή μία ενημερωμένη απάντηση; Πρόκειται για την διασφάλιση της φήμης και της πληρότητάς σας. Μην πιαστείτε στα μισά.

Τα έσοδα παράγονται μετά την συμφωνία. Όσο πιο στενά συνεργαστείτε με την μεταφορική και τους εκτελωνιστές, τόσο περισσότερο κόστος θα οδηγήσετε εκτός συστήματος.

Η τελωνειακή συμμόρφωση μπορεί να απαιτεί προσωπικό, κατάρτιση , και  επενδύσεις πληροφορικής. Να είστε έτοιμοι να εξηγήσετε την απόδοση των επενδύσεων στους διευθυντές σας. Οι εταιρείες επενδύουν σε τεχνικές και εξοπλισμό παραγωγής για να μειώσουν το κόστος , μόνο για να έχουν αυτά τα κέρδη αφανίστηκαν από τις τελωνειακές κυρώσεις και τις καθυστερήσεις . Η ταμειακή ροή μπορεί να έχει πτυχώσεις και οι γραμμές παραγωγής να επιβραδυνθούν , διότι οι αποστολές καθυστερούσαν. Αυτές είναι οι πραγματικές δαπάνες της κακής διαχείρισης των τελωνειακών διαδικασιών.

Πηγή πληροφοριών: Εκτελωνισμοί Καλογερογιάννης

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη