Lexis Education: Οι ξένες γλώσσες, τόσο απλά, τόσο σωστά . . .

Ευαισθητοποιημένοι στις μαθησιακές  ανάγκες των μικρών και μεγάλων μαθητών μας, αναδομούμε τον παραδοσιακό τρόπο μάθησης και προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεται η «ψηφιακή γενιά».
 

 
Η διεθνής αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών μας εξασφαλίζει σε σας την σιγουριά ότι είστε μέλος σε ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό ξενόγλωσσο σχολείο στον Πύργο.
 
    •    Συμετέχουμε σε παγκόσμια  δίκτυα ανταλλαγής απόψεων σε εκπαιδευτικό επίπεδο,προωθώντας νέες ιδέες και τρόπους διδασκαλίας .
    •    Παρακολουθούμε όλες τις  μεταρυθμίσεις και εξελίξεις στο χώρο της παγκόσμιας εκπαίδευσης.
    •    Στηρίζουμε την ανάπτυξη δεξιοτήτων των μαθητών μας , σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει( συναισθηματική νοημοσύνη, συνεργατικότητα, δημιουργική έκφραση μέσω εργασιών σε ψηφιακήμορφή, υποκριτική , θεατρικό παιχνίδι .  )
    •    Στο OpenLexis στόχος μας είναι η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των μαθητών μας, και εξερεύνηση νέων τεχνικών μάθησης, ώστε  μέσα από συνεργατική δουλειά να αναπτύξουν νέες δεξιότητες ,που  οδηγούν στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη.
    •    Εντάσσουμε στο πρόγραμμά μας κοινωνικά εκπαιδευτικά εργαλεία, όπως blogs,  wikis,  Facebook, Twitter, Skype, Fora , τηλεδιασκέψεις κ.α., οδηγώντας τους μαθητές μας να υιοθετήσουν νέες τεχνολογίες, συσκευές και εφαρμογές.
    •    Οnline διαδραστική περιήγηση, οπτική, εικονική και ευέλικτη εκπαίδευση μέσω multimedia, ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να ανταλλάσουν τις γνώσεις τους ανεξάρτητα από το χώρο που βρίσκονται.
    •    Ηλεκτρονική δημοσίευση εργασιών του σχολείου μας σε διαδικτυακούς  χώρους (socialmedia,YouTube εκπαιδευτικά κανάλια,αλλά και παγκόσμια fora) .                                                      
    •    Συμβάλλουμε  στην αναζήτηση του ατόμου για προσωπική και μαθησιακή ανάπτυξη .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  • IELTS , TOEFL: Τμήματα εισαγωγής σε Βρετανικά και Αμερικανικά Πανεπιστήμια

  • TOEIC: Τμήματα προετοιμασίας όλων των επιπέδων για άμεση πιστοποίηση γλωσσομάθειας
  • Τμήματα Ορολογίας - Ειδικά Αγγλικά ESP για γιατρούς - δικηγόρους - οικονομολόγους

  • Τμήματα προετοιμασίας Αγγλικών ως ειδικό μάθημα στις πανελλαδικές εξετάσεις του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας.

Τα μαθήματά μας είναι:

ΟΜΑΔΙΚΑ - 
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ - 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ - 
CLOSED GROUPS
 BUSINESS - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Νηπιακά τμήματαΤμήματα για Μαθητές επιπέδου Basic που αφορά τις βαθμίδες Α1 και Α2 (Breakthrough or beginner και Waystage or elementary )σύμφωνα με το CEF .

Τμήματα για Μαθητές επιπέδων Β1 και Β2 (Threshold or intermediate και Vantage or upper intermediate) σύμφωνα με το CEF.

Τμήματα για Μαθητές επιπέδων C1 και C2 (Effective Operational Proficiency or Αdvanced και Mastery or Proficiency ) σύμφωνα με το CEF.
 
Δώστε και εσείς στον εαυτό σας ή στο παιδί σας την εμπειρία του πιό σύγχρονου και ευχάριστου τρόπου εκμάθησης μιας γλώσσας συμμετέχοντας σε κάποιο μας πρόγραμμα.
 
Εγγραφές ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ 

Eπικοινωνία

Tηλέφωνα : 26210 32235 (απογευματινές ώρες) 6936358551 ( what's up)
 
Εmail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site: http://lexis-edu.eu
 
You Tube  : https://www.youtube.com/user/LexisEducation/videos
 
Facebook : https://www.facebook.com/LexisLanguageSchool
 
                 https://www.facebook.com/lexis.kids?fref=ts

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη