Αναρτήθηκαν τα ονόματα των προσληφθέντων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

Μετά την άρση της απαγόρευσης των διαδικασιών προσλήψεων με διαδικασίες ΑΣΕΠ από το Συμβούλιο της Επικρατείας η ΙΡΙΣ ΑΜΚΕ ανάρτησε τους πίνακες αξιολόγησης των
ανέργων που υπέβαλλαν αίτηση προκειμένου να εργαστούν στα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.

Η ανάρτηση των πινάκων κατάταξης έγινε στα γραφεία της Εταιρίας, Μιαούλη 1 – Πύργος, στη ιστοσελίδα της www.iris-net.gr και στους 5 συμπράττοντες Δήμους.

Οι ενστάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών, κατατίθενται η αποστέλλονται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510).

Οι επιτυχόντες θα πρέπει εντός 10 ημερών να δηλώσουν αν αποδέχονται ή όχι την θέση εργασίας σύμφωνα με τους πίνακες κατάταξης. Στην περίπτωση άρνησης η θέση θα καλυφθεί από τους επιλαχόντες.

Η υπογραφή των συμβάσεων με τους προσληφθέντες θα γίνει μετά την παρέλευση του δεκαημέρου, με την προϋπόθεση βεβαίως της έγκρισης των πινάκων από τον ΑΣΕΠ και από την Διαχειριστική Αρχή «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.  

Η ΙΡΙΣ ΑΜΚΕ υλοποιεί 5 προγράμματα με τους Δήμους Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως, Κρέστενας – Ανδρίτσαινας, Ήλιδας και Πηνειού. Ο αριθμός των ανέργων που θα προσλάβει για τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας είναι 520 άνεργοι. Για τις θέσεις αυτές δέχθηκε σχεδόν 2000 αιτήσεις.

Η μοριοδότηση των αιτούντων έγινε με βάση κοινωνικά κριτήρια, όπως περιέχονται στην προκήρυξη (κατάσταση ανέργων, οικογενειακή κατάσταση, οικογενειακό εισόδημα, κατάσταση υγείας και εντοπιότητα) με την εποπτεία του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 38/21227/28-5-2012 (ΑΔΑ: Β49ΖΝ-3ΟΘ) εγκύκλιο των Υπουργών Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εσωτερικών με θέμα: Προσλήψεις προσωπικού από φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο, στο πλαίσιο του έργου «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα», οι Δικαιούχοι του προγράμματος δεν εμπίπτουν στην απαγόρευση των προσλήψεων του άρθρου 28 του ν. 2190/94. Συνεπώς όλες οι διαδικασίες για την υλοποίηση του προγράμματος οι οποίες είχαν ανασταλεί, με προηγούμενη ανακοίνωση της ΕΥΔ ΕΠΑΝΑΔ, μπορούν να συνεχισθούν και κατά την προεκλογική περίοδο.

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη