Δυτική Ελλάδα: Ανακοινώθηκαν οι 2.417 επιτυχόντες στα Κοινωφελή Προγράμματα του ΟΑΕΔ - ΔΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις 2.417 θέσεις κοινωφελούς εργασίας. Στις θέσεις που προσφέρονταν υπήρχαν κάποιες οι οποίες αφορούσαν και ειδικότητες εκπαιδευτικών. 

Για μια ακόμη φορά ο αριθμός των αιτήσεων ήταν μεγάλος γεγονός που αποδεικνύει την ανεργία που πλήττει τους εκπαιδευτικούς.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι για τις 2 θέσεις φιλολόγων κατατέθηκαν συνολικά 473 αιτήσεις ενώ και για τις δυο ξενόγλωσσες ειδικότητες της Αγγλικής και της Γαλλικής Φιλολογίας είχαμε 103 και 105 αιτήσεις για 5 και 3 θέσεις αντίστοιχα. Στην ειδικότητα ΠΕ Ανθρωπιστικών Σπουδών που οι  θέσεις μπορούσαν να διεκδικηθούν από πολλές ειδικότητες, όπως είναι οι νηπιαγωγοί, φιλόλογοι ελληνικών και ξένων φιλολογιών,  οι αιτήσεις έφθασαν τις 700 ενώ οι προσφερόμενες θέσεις ήταν 2.

Γίνεται αντιληπτό ότι για να καταφέρει κάποιος να είναι επιτυχών θα πρέπει να έχει 100 και περισσότερα μόρια με εξαίρεση την ειδικότητα της Αγγλικής όπου οι τελευταίοι επιτυχόντες είχαν 96 μόρια.

Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων τα οποία εμπεριέχονται στους Προσωρινούς Πίνακες μπορούν να υποβληθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης των Προσωρινών Πινάκων, δηλαδή από τις 8:00 το πρωί της Παρασκευής 7 Αυγούστου μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 11 Αυγούστου 2015.

Η υποβολή ενστάσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και μόνο από πιστοποιημένους χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Οργανισμού µε τη χρήση κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των αυτοματοποιημένων διαδικασιών και με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους ενδιαφερόμενους και τη μείωση της γραφειοκρατίας, οι ενιστάμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν τυχόν απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ως συνημμένα αρχεία της ένστασης τους, είτε με κατάθεση στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης 11 Αυγούστου, βάσει και των όσων ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε του πίνακες του ΟΑΕΔ

Πηγή

tempo24.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη