Επιδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης - Επανακατάρτισης για αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις

Νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και επανακατάρτισης έρχονται στο προσκήνιο μέσα και από την ΟΕΒΕ Ηλείας. Αν είσαι Αυτοαπασχολούμενος / Εργαζόμενος και
επιθυμείς την επαγγελματική σου εξέλιξη, μάθε για τη δράση «Πρόγραμμα κατάρτισης/επανακατάρτισης για αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με στόχο την βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους».

Η Δράση αφορά στην ενίσχυση της προσαρμοστικότητας του ανθρώπινου δυναμικού και των επιχειρήσεων σε έντεκα περιφέρειες της χώρας μέσω Προγραμμάτων Κατάρτισης / Επανακατάρτισης για αυτοαπασχολούμενους (0-3 άτομα προσωπικό) και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Η κατάρτιση θα έχει διάρκεια 40 ώρες και θα επιδοτείται με 5€ (μεικτά) ανά ώρα.
Θεματικά αντικείμενα κατάρτισης:

Έξοδος από την κρίση: Τεχνικές παρέμβασης στη λειτουργία της επιχείρησης και αντιμετώπιση της κρίσης και της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας - Η λειτουργία της επιχείρησης στο περιβάλλον της Οικονομικής Κρίσης.

Έξοδος από την κρίση: Πράσινη επιχειρηματικότητα - Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) – Κοινωνική Οικονομία.

Έξοδος από την κρίση: Κλαδικοί σχηματισμοί – Συστάδες Επιχειρήσεων.

Οργάνωση και λειτουργία μικρής και πολύ μικρής επιχείρησης - "Business to Business".

Οργάνωση και λειτουργία μικρής και πολύ μικρής επιχείρησης - Υποχρεώσεις έναντι Δημοσίων Φορέων / Οργανισμών και Τρίτων.

Διερεύνηση εναλλακτικών προμηθευτών, έξυπνες αγορές και διαπραγμάτευση.

Εφοδιαστική διαχείριση (logistics management).

Γενική Οικονομική Εκπαίδευση.

Οργανωτικές Ικανότητες.

Ικανότητα επικοινωνίας.

Ικανότητα διαχείρισης συγκρούσεων στο χώρο εργασίας.

Παραλαβή Αιτήσεων Συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητήσουν έντυπα αιτήσεων και πληροφορίες στο site της Ο.Ε.Β.Ε Νομού Ηλείας  http://oebehleias.blogspot.gr - Τρόπος υποβολής αιτήσεων: Ο.Ε.Β.Ε Νομού Ηλείας (Αθ. Διάκου 12 Αμαλιάδα  και στο fax: 2622022502).

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ