Ηλεία: Οκτώ προσλήψεις για τη δακοκτονία - Λήγει την 1η Ιουλίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων

Την πρόσληψη οκτώ ατόμων εργατοτεχνικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανακοίνωσε η  Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας  Ηλείας στις ελαιοκομικές περιοχές του νομού μας , για την κάλυψη εποχικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για το έτος 2014.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων για την  κάλυψη αυτών των θέσεων θα πρέπει να υποβληθούν ως την 1η Ιουλίου 2014 και αφορούν  ( κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητες)  τις εξής :
α) έξι (6) παγιδοθέτες για τις Τοπικές Κοινότητες: Κάστρο, Κυλλήνη, Κάτω Παναγιά, Νεοχώρι, Βαρθολομιό, Μάχου, Δήμητρα, Καλύβια Μυρτουντίων, Λυγιά.
β) έναν (1) εργάτη αποθήκης.
γ) έναν (1) εργάτη εφαρμογής πειραματικών εργασιών.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Η διάρκεια απασχόλησης του ανωτέρω προσωπικού δεν θα υπερβεί τα εξήντα (60) ημερομίσθια, για το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία πρόσληψής τους και μέχρι 30-11-2014.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα παρακάτω δικαιολογητικά, στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής στην διεύθυνση: Μανωλοπούλου 31 – Διοικητήριο, Πύργος (τηλ. επικοινωνίας: 2621360140, 155 & 146).
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλουν με την αίτησή τους οι ενδιαφερόμενοι είναι :
1.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.
2.    Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πρόσφατης έκδοσης, από τον οικείο Δήμο ή Κοινότητα.
3.    Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, στο οποίο να βεβαιώνεται η οικογενειακή τους κατάσταση ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αρχής, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.), για πολύτεκνους και τέκνα πολύτεκνων οικογενειών.
4.    Πιστοποιητικό απόδειξης εμπειρίας σε Πρόγραμμα Δακοκτονίας.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη