Ηλεία: Προσλήψεις Προσωπικού από την Αρωγή ΑΜΚΕ

Η AΡΩΓΗ ΑΜΚΕ απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις της να χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμο εργαλείο για την καταπολέμηση της ανεργίας, ανακοινώνει – επαναπροκηρύσσει
την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού (ΚΟΧ.Π.) στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα απασχοληθεί έως πέντε μήνες (5) και όχι πέραν της 31/12/2013, ο εξής αριθμός ατόμων, τέσσερις (4) Ημερήσιοι Φύλακες, τρεις (3) ΥΕ Καθαριστές στην Ζ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων. Ανάρτηση ολόκληρης της ΚΟΧ.Π. 1.703/2/ 2013 ανακοίνωσης υπάρχει:

- στην ιστοσελίδα (www.arogiamke.gr) και στα γραφεία του Δικαιούχου.

- σε όλα τα δημοτικά καταστήματα του δήμου όπου υλοποιείται το πρόγραμμα

- σε όλα τα Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ της περιφερειακής ενότητας στην οποία υλοποιείται το πρόγραμμα

- στα γραφεία της Ζ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων

- στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας τομέα Πολιτισμού (http://ep.culture.gr).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από 19/07/2013 και τελειώνει στις 28/07/2013 (καταληκτική ημερομηνία).

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη