Ηλεία: 195 θέσεις μέσω ΟΑΕΔ στην αντιπυρική προστασία

Οι θέσεις ανά Δασαρχείο

Ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει μέχρι και την 31/05/2018 η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 5.066 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας.
.Οι προσλήψεις θα γίνουν στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας  και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις  Από τις 5.066 θέσεις του προγράμματος οι 151 θα καλυφθούν από δασολόγους και οι 151 από δασοπόνους.
Στις υπόλοιπες θέσεις περιλαμβάνονται:302 Ειδικών Δασικής Προστασίας,, 3943 Εργατών – Εργατριών, 382 Διοικητικού – Λογιστικου, 31 Οδηγών, 30 Φυλάκων και 74 Χειριστών Μηχανημάτων.
Σε ότι αφορά την Ηλεία, οι θέσεις που προβλέπεται να καλυφθούν στα τρία Δασαρχεία Πύργου, Αμαλιάδας και Ολυμπίας είναι οι εξής:
Δασαρχείο Πύργου
Δασολόγων 2
Δασοπόνων 2
Ειδικών Δασικής Προστασίας 4
Οδηγών με δίπλωμα Δ΄ 1
Φυλάκων 1
Διοικητικού- Λογιστικού 5
Εργατών- Εργατριών 50

Δασαρχείο Αμαλιάδας
Δασολόγων 2
Δασοπόνων 2
Ειδικών Δασικής Προστασίας 4
Οδηγών με δίπλωμα Δ΄ 1
Φυλάκων 1
Διοικητικού- Λογιστικού 5
Εργατών- Εργατριών 50

Δασαρχείο Ολυμπίας

Δασολόγων 2
Δασοπόνων 2
Ειδικών Δασικής Προστασίας 4
Οδηγών με δίπλωμα Δ΄ 1
Φυλάκων 1
Διοικητικού- Λογιστικού 5
Εργατών- Εργατριών 50

 
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο  στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr), στο  πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από χρήστες πιστοποιημένους στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με την εισαγωγή των  κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία  μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι της Δημόσιας Πρόσκλησης, Nο 4/2018 και μέχρι τρεις Επιβλέποντες Φορείς ή/και Υπηρεσίες Τοποθέτησης.
Οι δυνητικά ωφελούμενοι άνεργοι μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, άνεργοι που ανήκουν στην κατηγορία των ΑμεΑ, αλλά έχουν εγγραφεί στο γενικό μητρώο του Οργανισμού και επιθυμούν να μεταφερθούν στο ειδικό μητρώο ΑμεΑ του ΟΑΕΔ καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι γονείς προστατευόμενων τέκνων ΑμεΑ, υποχρεούνται να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
Για τη διευκόλυνσή τους, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και συγκεκριμένα από τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες- ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ- Οδηγίες για την απόκτηση Κωδικών Πρόσβασης.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη