Προσλήψεις 26 εποχικών στα ΕΛΤΑ - Οι θέσεις στην Ηλεία

Από την Περιφερειακή Δ/νση Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας - Τρεις οι θέσεις για την Ηλεία
Τα ΕΛΤΑ και η Περιφερειακή Δ/νση Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνουν την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι έξι (26) ατόμων [επτά (7) Δ.Ε. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, 6ωρης ημερήσιας απασχόλησης, δέκα επτά (17) Δ.Ε. ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ, 6ωρης ημερήσιας απασχόλησης και δύο (2) Υ.Ε. ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΩΝ πλήρους απασχόλησης], χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, των Ταχυδρομικών Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. για τους Νομών Αχαΐας, Ηλείας, Κεφαλληνίας, Κορινθίας, Αργολίδας και Λακωνίας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης, αριθμό ατόμων:
•    7 ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης
•    17 ΔΕ Διανομέων
•    2 ΥΕ Διαμετακομιστών
Όσον αφορά την Ηλεία, προβλέπονται βάσει της προκήρυξης, προσλήψεις 3 ατόμων συνολικά. Ειδικότερα:
-    Ταχυδρομικό Κατάστημα Ζαχάρως -1 θέση- ΔΕ Εσωτερικής εκμετάλλευσης.
-    Ταχυδρομικό Κατάστημα Ζαχάρως- 1 θέση – Δ.Ε Διανομέων
-    Ταχυδρομικό Κατάστημα Ανδρίτσαινας- 1 θέση Δ.Ε Διανομέων

Τα ειδικά τυπικά προσόντα (τίτλοι σπουδών κλπ), τα κριτήρια κατάταξης, τα δικαιολογητικά που θα υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες αναφέρονται στην ΡΟ3/828/311.31/09.02.2015 Ανακοίνωση (ΣΟΧ 16/2015), η οποία έχει αναρτηθεί στις ανωτέρω Υπηρεσιακές Λειτουργίες του ΕΛΤΑ όπου θα γίνουν οι προσλήψεις καθώς και στον δικτυακό τόπο του ΕΛΤΑ (www.elta.gr). Αναπόσπαστο τμήμα της εν λόγω ανακοίνωσης αποτελεί και το “Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)” με σήμανση έκδοσης “23-01- 2015” το οποίο περιλαμβάνει επισημάνσεις για τα προσόντα, τα βαθμολογούμενα κριτήρια, τα δικαιολογητικά καθώς και τη διαδικασία κατάταξης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Παράρτημα αυτό, αλλά και στο Ειδικό Παράρτημα (Α1) Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ με σήμανση έκδοσης ‘’22-08-2014’’, μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολουθείται για την αναζήτηση του εντύπου της αίτησης δηλαδή: Κεντρική σελίδα – Έντυπα αιτήσεων – διαγωνισμών φορέων – Εποχικού (ΣΟΧ) .
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ: 20/02/2015-02/03/2015

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη