Προσλήψεις: 800 δόκιμοι πυροσβέστες και 100 μόνιμοι στην ΕΛ.ΑΣ

Με δύο νέους διαγωνισμούς πρόσληψης 800 ατόμων στην Πυροσβεστική και 100 στην Ελληνική Αστυνομία θα "κλείσει" το 2011. Το Πυροσβεστικό Σώμα επεξεργάζεται διαγωνισμό

κατάταξης 750 Δόκιμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων στη Σχολή Πυροσβεστών και 50 Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων στην Πυροσβεστική Ακαδημία.

Οι θέσεις είναι περιζήτητες και η θητεία των νέων υπαλλήλων θα είναι τουλάχιστον τετραετής. Ο διαγωνισμός στην Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη προκηρυχθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Οι θέσεις είναι μόνιμες και αφορούν 26 ειδικότητες από τους κλάδους Διοικητικού, Τεχνικού, Εγκληματολογικού, Πληροφορικής και Υγειονομικού. Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών διαρκεί έως τις 9 Δεκεμβρίου και γίνεται στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του εκάστοτε υποψηφίου.

Δεκέμβριο οι πρώτες προκηρύξεις για κοινωφελή εργασία
Στο ΑΣΕΠ θα αναρτώνται σύντομα όλες οι θέσεις κοινωφελούς εργασίας. Η Ανεξάρτητη Αρχή θα αξιολογεί τις προκηρύξεις και θα ελέγχει τους πίνακες των ανέργων που θα εργαστούν στα έργα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πηγή

ethnos.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη