Προσλήψεις: 81 φύλακες μουσείων στην Ηλεία

777 προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού εν όψει της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ με την κοινωφελή εργασία

Συνολικά 777 άτομα θα προσλάβει το υπουργείο Πολιτισμού εν όψει της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, καθώς ζητούνται υπάλληλοι γενικών καθηκόντων αλλά και άλλοι για να αναλάβουν καθήκοντα φύλαξης σε μουσεία.

Οι εν λόγω προσλήψεις, θα γίνουν στο πλαίσιο του «πακέτου» των 30.000 θέσεων που διαχειρίζεται το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ωστόσο οι υπάλληλοι που θα απασχοληθούν στο υπουργείο Πολιτισμού, θα προσληφθούν μεταγενέστερα προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που θα προκύψουν στους μουσειακούς χώρους και προφανώς θα υποκαταστήσουν τις προσλήψεις των εποχικών υπαλλήλων της Ζ΄ Εφορείας που γινόταν με την διαδικασία του ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφού το θέμα είναι ακόμα πρόωρο, στην Ηλεία θα προσληφθούν 81 άτομα.   

Τι προσόντα απαιτούνται
Οι υποψήφιοι υπάλληλοι φύλαξης χρειάζεται να έχουν:

•    Πτυχίο, ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο με ειδικότητα Φύλακα Μουσείου και Αρχαιολογικών χώρων

•    Ή αντίστοιχο πτυχίο ή διπλώμα ή απολυτήριο τίτλο ΙΕΚ ή ΤΕΕ, ή ΕΠΛ, ή ΤΕΛ, ή ΤΕΣ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ, ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολικής μονάδας της ημεδαπής και της αλλοδαπής γλώσσας,

•    Πολύ καλή γνώση αγγλικών

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη