Ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί σε δημόσια ΙΕΚ και Σχολές

Eπιλογές για την απόκτηση και βελτίωση των προσόντων τους ανοίγονται τον Σεπτέμβριο για τους αποφοίτους Λυκείου που δεν ακολουθούν σπουδές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση,

αλλά και σε πτυχιούχους που επιζητούν εξειδίκευση μέσω προγραμμάτων κατάρτισης πανεπιστημιακού επιπέδου. Ταυτόχρονα, από τους φορείς της Διά Βίου Μάθησης δίνονται ευκαιρίες σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ να εξασκήσουν, με ωρομίσθια αμοιβή, διδακτικό και εργαστηριακό έργο. Προκηρύξεις για διδακτικό προσωπικό έχουν εκδώσει:

Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν αιτήσεις στα 93 δημόσια ΙΕΚ για την κάλυψη διδακτικών αναγκών κατά το φθινοπωρινό εξάμηνο. Υπολογίζεται ότι θα προσληφθούν περίπου 4.500. εκπαιδευτές με ωριαία αντιμισθία.

Ο ΟΑΕΔ προκήρυξε θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού στα 31 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης που διαθέτει σε όλη τη χώρα. Υπολογίζεται ότι θα εργαστούν περίπου 700 εκπαιδευτές.

Η Σιβιτανίδειος Σχολή ζητεί, επίσης, εκπαιδευτικούς σε τεχνικές ειδικότητες.

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του Ναυτικού καλεί τους ενδιαφερομένους να κάνουν αιτήσεις για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών σε πολλά επιστημονικά πεδία.

Προκηρύξεις εκδόθηκαν από τη Σχολή Ευελπίδων, πανεπιστήμια και ΤΕΙ, καθώς και το Διεθνές Πανεπιστήμιο για επιστημονικούς συνεργάτες.

ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ
Στα δημόσια ΙΕΚ οι εγγραφές σπουδαστών λήγουν στις 9 Σεπτεμβρίου και οι αιτήσεις για καθηγητές αρχίζουν στις 12 και λήγουν στις 16 Σεπτεμβρίου. Στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ οι εγγραφές σπουδαστών διαρκούν μέχρι 15 Σεπτεμβρίου και οι αιτήσεις καθηγητών μέχρι αύριο.

Πηγή

ethnos.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη