13 εποχικοί υπάλληλοι σε Ολυμπία και Επικούρειο

Προσλήψεις από το Υπουργείο Πολιτισμού σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Στην πρόσληψη 304 εποχικών υπαλλήλων προχωρά το υπουργείο Πολιτισμού το αμέσως επόμενο διάστημα. Στο ηλεκτρονικό χωρο της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ αναρτήθηκαν τρεις αποφάσεις του υπ. Πολιτισμού, Αρ. Μπαλτά μέσω των οποίων εγκρίθηκε η σύναψη συμβάσεων για εποχικούς υπαλλήλους ειδικοτήτων Ημερήσιοι Φύλακες, Νυχτοφύλακες. Η μια εξ αυτών μόνο, εκείνη της πρόσληψης 140 εποχικών, αφορά την Ηλεία.
Έτσι, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας πρόκειται να προσληφθούν συνολικά 13 εποχικοί υπάλληλοι  Δ.Ε ως Ημερήσιοι Φύλακες και ΔΕ Νυχτοφύλακες, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών και όχι πέραν της 31ης Μαρτίου 2017, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Υπηρεσιών που θα προκύψουν στους «σημαντικούς χώρους» μετά την ολοκλήρωση των εν εξελίξει 7μηνων.
Εξ αυτών 9 θα προσληφθούν ως Ημερήσιοι φύλακες στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Ολυμπίας και 2 ως Νυχτερινοί φύλακες. Τέλος 2 εποχικοί υπάλληλοι θα προσληφθούν ως ημερήσιοι φύλακες στον Επικούρειο Απόλλωνα.

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη