Αρχ. Ολυμπία: Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Γρανάδα στο πλαίσιο του Erasmus+ KA1

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ KA1, με διακριτικό τίτλο «Προώθηση της καινοτομίας στην εκπαίδευση με την χρήση των Νέων Τεχνολογιών και ενίσχυση των δεξιοτήτων στην ξένη γλώσσα με στόχο την ποιοτική εκπαίδευση:

α) του γενικού μαθητικού πληθυσμού

β) των μαθητών με ειδικές ή μαθησιακές ανάγκες

γ) των μεταναστών», που συμμετέχει το σχολείο μας για τη διετία 2017-2019, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό ταξίδι στη Γρανάδα της Ισπανίας την περίοδο από 20/10/2018 έως 28/10/2018 για την παρακολούθηση σεμιναρίου.

Πιο συγκεκριμένα  το σεμινάριο έχει τίτλο “ICT for Migrants and Refugees» και προβλέπεται να καλύψει - με τις μεθόδους και τις τεχνικές που θα παρουσιαστούν στους επιμορφούμενους - τις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν στη σχολική μονάδα του Δημοτικού Σχολείου Αρχαίας Ολυμπίας εξ’ αιτίας της φοίτησης παιδιών τα οποία έχουν μεταναστεύσει στη χώρα μας και χρειάζονται ιδιαίτερο και ελκυστικό τρόπο προσέγγισης κατά τα πρώτα τους βήματα στην ελληνική εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευτικοί, οι οποίες θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο, είναι η κα Βικτωρία Βασιλοπούλου Διευθύντρια του Σχολείου και η κα Ευδοκία Δαγκλή  καθηγήτρια Γαλλικής γλώσσας του Σχολείου μας.

Το εκπαιδευτικό ταξίδι συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ε.Ε και εποπτεύεται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline