Γ.Ν. Πύργου: Με Γκινόπουλο επικεφαλής ξεκινά το Ογκολογικό Ιατρείο - Απο σήμερα και το αγγειοχειρουργικό ιατρείο

Βήματα μπροστά σε ευαίσθητους ιατρικά και κοινωνικά τομείς της Υγείας κάνει η διοίκηση του νοσοκομείου Ηλείας. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του διοικητή Βασίλη Δημόπουλου, ξεκινούν το Τακτικό Αγγειοχειρουργικό και το Τακτικό Ογκολογικό Εξωτερικό Ιατρείο, ενώ σχεδιάζεται και η λειτουργία τμήματος Χημειοθεραπείας.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση: «Σε συνέχεια της προσπάθειας για την προαγωγή και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους Ηλείους πολίτες, μετά την έναρξης λειτουργίας του Τακτικού Εξωτερικού Αγγειοχειρουργικού Ιατρείου στη Ν.Μ. Πύργου, σας γνωρίζουμε ότι ξεκινά τη λειτουργία σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» το Τακτικό Εξωτερικό Ογκολογικό Ιατρείο υπό την ευθύνη του Διευθυντή της Ογκολογικής Κλινικής Δρ. Παναγιώτη Γκινόπουλου.
      Το ιατρείο θα λειτουργεί κάθε εβδομάδα μετά από ραντεβού και συγκεκριμένα ημέρα Πέμπτη στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και ώρα 09:00 πμ-13:00 μμ.  Ημερομηνία έναρξης του ανωτέρω ιατρείου ορίζεται η 15η Μαΐου 2014.
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας σχεδιάζει την έναρξη λειτουργίας τμήματος Χημειοθεραπείας στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου. Η εν λόγω διαδικασία λόγω της πολυπλοκότητας της φύσης της, χρειάζεται συγκεκριμένα προαπαιτούμενα που η Διοίκηση καταβάλλει προσπάθεια να τα εξασφαλίσει, το συντομότερο δυνατό».

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.