Δρόμοι και πλατείες διηγούνται την ιστορία της Ηλείας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Πύργου

Κατά το διάστημα από 16 Μαρτίου 2016 έως 22 Απριλίου, υπάρχει η δυνατότητα εκτός από την ξενάγηση στους χώρους της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Πύργου, να συμμετέχουν οι μαθητές στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οι δρόμοι και οι πλατείες της πόλης διηγούνται την ιστορία της Ηλείας». Το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος έχει αναλάβει η εκπαιδευτικός Νίκη Κατσιάπη, Δρ. Παιδαγωγικής, στο πλαίσιο των προγραμμάτων που υλοποιεί η Βιβλιοθήκη για μαθητές .
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν οι μαθητές Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου (όχι περισσότεροι  από 25 μαθητές την ίδια ώρα).
Οι μαθητές θα πάρουν στο τέλος του προγράμματος ένα σελιδοδείκτη – έκπληξη. Για τον καλύτερο προγραμματισμό παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να αποστείλουν με e-mail κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα των μαθητών τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την πραγματοποίηση του προγράμματος.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι περίπου 90 λεπτά. Το κόστος συμμετοχής είναι 0,30 € ανά μαθητή και αντιστοιχεί στην αξία των αναλώσιμων υλικών που απαιτούνται για την πραγματοποίηση του προγράμματος.
Για κρατήσεις μπορούν οι εκπαιδευτικοί να τηλεφωνούν στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης 26210-22762 και 26210-30510 κατά τις ώρες: Τρίτη 12 – 7, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 8 – 2 (κ. Νίκη Κατσιάπη).
Μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Για το πρόγραμμα αυτό θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη