Εκπτωτικές προσφορές για τους σπουδαστές του ΤΕΙ Αμαλιάδας από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης

Του Γιάννη Σπυρούνη

Στα χέρια των σπουδαστών του ΤΕΙ Αμαλιάδας παραδόθηκε χθες και επίσημα η εκπτωτική λίστα με τα 56 καταστήματα της πόλης, που προσφέρουν εκπτώσεις στους σπουδαστές. Το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, παρέδωσε στον πρόεδρο των σπουδαστών Κωνσταντίνο Αναστασιάδη τη σχετική λίστα και όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Σαψιάλης, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο αριθμός των ενεργών σπουδαστών στο Τμήμα Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής ξεπερνά τους 500, ενώ οι εκπτώσεις θα προσφέρονται με την προσκόμιση του φοιτητικού πάσου και θα κυμαίνονται ανά κατάστημα.

Ο κ. Σιαψάλης τόνισε πως «…έχουμε έρθει σε επαφή με πολλά καταστήματα της πόλης και οι απαντήσεις που έχουν λάβει είναι θετικές. Απομένει ακόμα μια συνάντηση μαζί τους για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και ένταξή τους στο πρόγραμμα».
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Γεωργακόπουλος, επισήμανε ότι «… με την υλοποίηση της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο Εμπορικός Σύλλογος θεωρούμε πως πέρα από τα σημαντικά οφέλη που θα υπάρξουν τόσο για τα καταστήματα της πόλης, όσο και τους φοιτητές μας, θα έρθουν ακόμα ποιο κοντά. Δηλαδή ο φοιτητικός κόσμος θα αγκαλιαστεί από τον εμπορικό και έτσι ο ένας θα θεωρεί δικό του άνθρωπο τον άλλο. Οι φοιτητές θα βλέπουν την Αμαλιάδας, ως πόλη τους».
Τέλος από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών του ΤΕΙ Αμαλιάδας Κωνσταντίνος Αναστασιάδης ανέφερε ότι « αυτή η κίνηση θα μας βοηθήσει πολύ αφού όλοι μας ψάχνουμε τις ευκαιρίες και έτσι δεν θα αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε από το internet. Παράλληλα όμως θα στηριχθεί και η τοπική αγορά από τους εκατοντάδες σπουδαστές του ΤΕΙ».

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ