Ενισχύονται με προσωπικό οι Ν.Μ. Πύργου και Αμαλιάδας - Στον Πύργο χθες ο Γ.Γ. του Υπ. Υγείας Γ. Γιαννόπουλος

Με το νέο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, τον Ηλείο κ. Γιώργο Γιαννόπουλο, συναντήθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος παρουσία και του αναπληρωτή Διοικητή της Ν.Μ. Αμαλιάδας Ιωάννη Λέντζα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν και τις τρεις (3) Νοσηλευτικές Μονάδες του Νομού ενώ δοθηκε ιδιαιτερη έμφαση στην ενίσχυση τους με μόνιμο ιατρικό προσωπικό με αφορμή και την προκήρυξη που κυοφορείται και θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Διοικητής και Αν. Διοικητής  επισκέφτηκαν την επιτελική δομή ΕΣΠΑ του ΥΥ και συναντήθηκαν με στελέχη της, με τα οποία συζήτησαν τις διαδικασίες  και δυνατότητα χρηματοδότησης έργων από ευρωπαϊκά προγράμματα.
Τις επόμενες ημέρες η ΝΜ Πύργου θα ενισχυθεί με τρεις (3) επικουρικούς ιατρούς και συγκεκριμένα με έναν (1) Ακτινολόγο, μία (1) Καρδιολόγο και έναν (1) Ορθοπεδικό. Στην προκήρυξη 7Κ/2016 που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα προβλέπονται τρεις (3) θέσεις για τη ΝΜ Πύργου και Αμαλιάδα και συγκεκριμένα:
για τη ΝΜ Πύργου μία (1) θέση ΤΕ Ραδιολογίας –Ακτινολογίας και μία (1) θέση ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων
για τη ΝΜ Αμαλιάδας μία (1) θέση ΤΕ Ραδιολογίας –Ακτινολογίας
Εξάλλου, από τους επιλαχόντες της 5Κ/2015 προκήρυξης η ΝΜ Πύργου θα ενισχυθεί με δύο (2 ) ΤΕ Νοσηλεύτριες.
Η προσπάθεια για τη σταθεροποίηση και ανασυγκρότηση των ΝΜ του Νομού, όπως τονίστηκε, είναι διαρκής.   
Τέλος, επισημάνθηκε ότι υπογράφησαν από τον Υπουργό Υγείας οι διορισμοί δύο (2) ιατρών ΕΣΥ ειδικοτήτων Παθολογίας και Ψυχιατρικής Επιμ. Β΄.

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών