Ηλεία: Μεγάλη διήμερη Πανελλήνια πεζοπορία 19 και 20 Απρίλη 2016

Διοργανώνει ο Σύλλογος ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ - Φυσιολατρία  Ορειβασία ενόψει της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας 

Ο Φυσιολατρικός Σύλλογος ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ ανακοινώσει το πρόγραμμα εκδηλώσεων  στις 19 & 20 Απριλίου  2016 για την διήμερη Πανελλήνια Πεζοπορία, στην Ιερά Οδό, ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Ήλιδα – Ολυμπία  << Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ >> με την ευκαιρία της παγκόσμιας γιορτής ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ στις 21 Απριλιου 2016, στο Ιερό της Ολυμπίας, για τους Ολυμπιακούς αγώνες του ΡΙΟ ΒΡΑΖΗΛΙΑΣ !

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ << ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ >>, τα ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, Η ΔΟΕ, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΗΛΕΙΑΣ, η Ζ’ Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας, και οι ΔΗΜΟΙ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ, ΠΥΡΓΟΥ, ΗΛΙΔΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ, η ΕΟΕ και το ΕΒΕΑ ΗΛΕΙΑΣ!

  Επίσης συμμετέχουν στην διοργάνωση της  Διήμερης Πανελλήνιας Πεζοπορίας, << Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ >>:  
  Η  Δ/ντρια της Ζ ‘ Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας, κ. Ερωφίλη – Ιρις  Κόλια με την αμέριστη συμπαράσταση της στις πρωτοβουλίες του Συλλόγου που τους ευχαριστεί θερμά:   
  Ο αρχαιολόγος  κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος  χάρη στην συνεργασία του, την αμέριστη συμπαράσταση του, την εθελοντική επιστημονική δουλειά του,  ο Σύλλογος έφτασε εδώ σήμερα να πραγματοποιοεί για δεύτερη φορά τις μοναδικές με παγκόσμιο ενδιαφέρον εκδηλώσεις, στην ΗΛΕΙΑΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΓΗ, ν’ αναβιώνουμε την ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΗΛΙΔΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ << Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ >>!
   και ο εθελοντής Καλλιτεχνικός Διευθυντής Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου ΗΛΙΔΑΣ  Μαέστρος, Μουσουργός, κ. Γεώργιος Βούκανος.
   Eθελοντική υγειονομική κάλυψη – ασφάλεια, προσφέρουν, ο Ερυθρός Σταυρός και το Σώμα Ελλήνων Σαμαρειτών παράρτημα Αμαλιάδας και ο Ερυθρός Σταυρός Πύργου.
Επίσης ευχαριστούν θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για την αμέριστη συμπαράσταση τους και την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων αυτών με παγκόσμιο ενδιαφέρον!!
Τέλος στην πεζοπορία θα συμμετέχουν ιππείς  κάτω από την καθοδήγηση του Ιππικού ομίλου Ανδραβίδας << ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ >>  και ο Ιππικός Όμιλος Πύργου, καθώς επίσης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλοι Ιππικοί  Όμιλοι !
Οι δεκάδες φορείς που συμμετέχουν θ΄ ανακοινωθούν προσεχώς!!  
Η Διαδρομή είναι 57,50 χιλιόμετρα 300 στάδια περίπου!!
Ο Σύλλογος με έγγραφό του στα αρμόδια υπουργεία και φορείς, ζήτησε  την ουσιαστική συμπαράσταση και συμμετοχή τους για την επιτυχία  πεζοπορίας. Πληροφορίες στο τηλ. 6974070997,   Αρχηγός  κ. Παναγιώτης Αχιλλεόπουλος!

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ