Καθαρή η παραλία της Κυλλήνης

Έτοιμη να υποδεχθεί το κοινό και αυτό το καλοκαίρι – Ραγδαία άνοδος της επισκεψιμότητας την τελευταία τριετία

Του Γιάννη Σπυρούνη

Οργανωμένη παραλία, δωρεάν παροχές, καθαρά νερά, αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας για την παραλία της Κυλλήνης, τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Ανδρέα Κορομηλά, φέτος μπορεί οι εκλογές να καθυστέρησαν τις ετοιμασίες λόγω εμπλοκής των υπηρεσιών της Περιφέρειας, όμως τώρα που το καλοκαίρι ξεκίνησε είναι όλα έτοιμα για να υποδεχθεί η παραλία της Κυλλήνης το κοινό της.

Ο κ. Κορομηλάς μιλώντας στην Πρωινή, αναφέρθηκε στα παράπονα που υπήρξαν από μικρή μερίδα επιχειρηματιών, όμως δήλωσε πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου η παραλία να αποτελεί και φέτος έναν πόλο έλξης για κατοίκους και επισκέπτες και αυτό το καλοκαίρι. «Παρά τις όψιμες ανησυχίες δύο – τριών ανθρώπων στην περιοχή, όπως το διευκρίνισα λόγω των εκλογών υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση που οφειλόταν στις εγκρίσεις της Περιφέρειας» είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης. «Η παραλία της Κυλλήνης εδώ και δύο τρεις ημέρες, είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί και πάλι όλους του λουόμενους που την προτιμούν. Υπάρχει ναυαγοσώστης, δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες, το μπαράκι στην παραλία, έχουν γίνει όλοι οι καθαρισμοί, δειγματοληψίες στη θάλασσα γίνονται κάθε δέκα ημέρες και περιμένουμε όλους τους φίλους που αγαπούν την παραλία της Κυλλήνης να έρθουν και να την απολαύσουν».

Ο κ. Κορομηλάς αναφέρθηκε ακόμα στην ραγδαία αυξανόμενη επισκεψιμότητα της εν λόγω παραλίας, το κοινό της οποίας αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση. «Είναι γεγονός ότι η επισκεψιμότητα στην παραλία τα τελευταία τρία χρόνια αυξάνεται αλματωδώς. Έχουμε φτάσει να δεχόμαστε 1500 επισκέπτες την ημέρα στην παραλία μας. Μπορεί να είναι δίπλα στο λιμάνι, όμως η παραλία είναι πεντακάθαρη και αυτό αποδεικνύεται πάντα με ελέγχους ποιότητας υδάτων σε εγκεκριμένο εργαστήριο του Πύργου, όμως η καλύτερη διαφήμισή μας είναι ο κόσμος που καταλαβαίνει πολύ καλά ποια παραλία είναι καλή και ποια όχι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κορομηλάς.

koromilas

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ