"Λευκή Νύχτα" απόψε στην Αμαλιάδα!

 

Μεγάλη συναυλία Γ. Βαρδή - Γ. Λιανού

Το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός του καλοκαιριού στην Αμαλιάδα, η «Λευκή Νύχτα 2017» που διοργανώνει ο Εμπορικός σύλλογος και ο Δήμος Ήλιδας, έφτασε. Σήμερα από τις 7.30 το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα, η πόλη γεμίζει με μουσικές τραγούδια και χρώματα ενώ τα καταστήματα φορούν τα γιορτινά τους και περιμένουν όλους τους Ηλείους με εξαιρετικά υψηλές εκπτώσεις σε όλα τους τα προϊόντα και φυσικά πολλές- πολλές εκπλήξεις!
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις με αγαπημένες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Γιάννης Βαρδής, ο Γιώργος Λιανός και ο Ηλείος Θεολόγος Αναγνωστόπουλος, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η 1η Επίδειξη Μόδας της «Λευκής Νύχτας» στην πλατεία Αγίου Αθανασίου.
Επίσης το γυμναστήριο Αθλοκίνηση θα παρουσιάσει ένα υπέροχο θέαμα με ξέφρενους Latin ρυθμούς, Bachata, Salsa, Rumba, Mambo, Samba, και υπέροχες χορογραφίες Zumba και Animation που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο, ενώ παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες γωνιές της πόλης.
Πρόκειται για μια νύχτα γιορτής, απλωμένη σε κάθε γωνιά της Αμαλιάδας, θέλοντας να αναδειχθεί η τοπική αγορά, τα καταστήματα, οι επιχειρήσεις και η ομορφιά της πόλης, αλλά παράλληλα να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας, να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες και να επιβραβεύσει το αγοραστικό κοινό με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
7:30μ.μ Πλατεία Λαζαράκη
4ο Τουρνουά Ping-Pong Βασίλης Βασιλικιώτης
8:00 μ.μ στο κέντρο της πόλης
Ξυλοπόδοροι & Clown "X-Saltimpagos” διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους
9:00 μ.μ Πλατεία Μπελογιάννη
Το Γυμναστήριο «Αθλοκίνηση» σε θεαματικές χορογραφίες
9:30μ.μ Πλατεία Μπελογιάννη
ΣΥΝΑΥΛΙΑ με το Συγκρότημα «Smokin Head»
9:45 μ.μ Πλατεία Αγ. Αθανασίου
1η Επίδειξη Μόδας
10:00μ.μ Εξω από το Δικαστικό Μέγαρο
Συναυλία Θεολόγος Αναγνωστόπουλος Live Band
12:00 μ.μ. Πλατεία Λαζαράκη
Συναυλία Γιάννης Βαρδής – Γιώργος Λιανός.

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Ύστερα από απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας κου Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου αποφασίζει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στην πόλη της Αμαλιάδας το Σάββατο 12/08/2017 την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας παντός οχήματος το Σάββατο 12/08/2017 και κατά τις ώρες από 19.00 έως 03.00 στα κάτωθι τμήματα των οδών πόλεως Αμαλιάδας:
α.Επί της οδού Ελ. Βενιζέλου από την Δ/ση με την οδό Φιλελλήνων έως την Δ/ση με την οδό Πύρρωνος.
β. Επί της οδού Πύρρωνος από την Δ/ση με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την Δ/ση με την οδό Ερμού.
γ. Επί της οδού Φιλικής Εταιρείας από την Δ/ση με την οδό 25ης Μαρτίου και εν συνεχεία επί της οδού Καλαβρύτων έως την Δ/ση με την οδό Κουμουνδούρου (Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας).
δ. Επί της οδού Αρχ. Ήλιδος από την Δ/ση με την οδό Βύρωνος και εν συνεχεία επί της οδού Ερμού έως την Πλατεία Αγίου Αθανασίου.
ε. Επί της οδού Δεληγιάννη από την Δ/ση με την οδό Ελ. Βενιζέλου και εν συνεχεία επί της οδού Ρήγα Φεραίου έως την Δ/ση με την οδό Πολυτεχνείου.

 

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ