ΟΑΣΗ: Την Τετάρτη η κινητοποίηση των αγροτών ενάντια στους πλειστηριασμούς

Κάλεσμα στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις την Τετάρτη 21 Φλεβάρη στις 10.30 το πρωί με προσυγκέντρωση στην πλατεία OTE και κατόπιν στα δικαστήρια του Πύργου απευθύνει η ΟΑΣΗ και οι σύλλογοι της μετά την απόφαση που πήραν στην συνεδρίαση της Πέμπτης 15 Φλεβάρη στο  Σόπι.

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτκών Συλλόγων Ηλείας αναφέρεται μεταξύ άλλων.

«Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους που συμμετείχαν στις δραστηριότητες του οργανωμένου αγροτικού κινήματος που εκφράζεται μέσα από την Πανελλάδικη Επιτρόπη των Μπλόκων.
Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε πως δεν υπάρχει χαμένος αγώνας εκτός από αυτόν που δεν γίνεται. Αποσπάσαμε δεσμεύσεις από την κυβέρνηση που θα ήταν περισσότερες με μαζικότερη συμμετοχή.
Το επόμενο διάστημα θα διοργανωθούν τοπικές συσκέψεις-συνεδριάσεις όπου θα συζητηθούν διεξοδικά οι κινητοποιήσεις και τα αποτελέσματα τους και θα επιδιωχθεί η περαιτέρω οργάνωση και ουσιαστική λειτουργία των αγροτικών συλλόγων μας.

Αυτό που φοβίζει είναι η συνεχής δράση μας όλη την διάρκεια του χρόνου. Στόχος των αντιπάλων μας είναι το οργανωμένο αγροτικό κίνημα και η δομή του, Αγροτικός Σύλλογος-Ομοσπονδία-Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων. Δεν θα τους περάσει συνεχίζουμε αγωνιστικά.

Καλούμε τους αγροτοκτηνοτρόφους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις της λαϊκής περιουσίας την Τετάρτη 21 Φλεβάρη με προσυγκέντρωση στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο στις 10.30 το πρωί και μετά στα δικαστήρια. Κανείς δεν πρέπει να μείνει μόνος του γιατί το επόμενο διάστημα γενικεύονται οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί σε σπίτια, χωράφια, στάνες, για οφειλές πάνω από 500 ευρώ, όχι μόνο σε τράπεζες αλλά και στο δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία όπου πάνω από τους μισούς αγρότες χρωστάνε.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Ευπρεπές Cooking & Decor